Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

O Καραμανλής δεν είναι το δεκανίκι κανενός…

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε εχθές στο σπίτι του Α.Σαμαρά στην Κηφισιά μεταξύ του ιδίου και του Κώστα Καραμανλή.
To περιέχομενο της συνομιλίας τους, άγνωστο.Το μόνο που διέρρευσε και απο τις δύο πλευρές είναι ,πως συμφώνησαν οτι η ΝΔ εγγυάται την ευρωπαική προοπτική της χώρας.
Αλήθεια όμως γιατί ο κ.Σαμαράς όποτε θυμάται και όποτε τον συμφέρει ,ξαφνικά συναντιέται εκτάκτως με τον Κώστα Καραμανλή?Και γιατί η ξαφνική συνάντηση των δύο?
α)Μήπως ενοχλήθηκε ο κ.Σαμαράς απο την απρόσμενη συνάντηση της Ν.Μπακογιάννη με τον πρωθυπουργό,και ήθελε να την εκφράσει στον Κώστα Καραμανλή?
β)Η μήπως ο ίδιος αισθάνεται οτι θα δικαιωθεί με τα περί «Αριστερής Παρένθεσης » ,και διαβλέπει πολιτικές εξελίξεις στον ορίζοντα και γι αυτό επιζητούσε την στήριξη του Κ.Καραμανλή ,ώστε να παραμείνει στην ηγεσία της ΝΔ και να κοπούν οι όποιες φιλοδοξίες των υποψήφιων «δελφίνων»?…..
Δεν γνωρίζουμε τι απο τα δύο συνέβη,(αν συνέβη)…..
Αυτό που ξέρουμε είναι οτι Κ.Καραμανλής μέχρι σήμερα που παραμένει ακόμα σιωπηλός ,πάντοτε στήριζε την σημερινή ηγεσία του κόμματος,ανεξάρτητα αν η ίδια η ηγεσία ποτέ , η ελάχιστα στήριξε τον ίδιο.
-Γιατί που ήταν ο Α.Σαμαράς να στηρίξει το σχέδιο δολοφονίας κατά του Κ.Καραμανλή?
-Που ήταν ο Α.Σαμαράς να στηρίξει την διακυβέρνηση Καραμανλή που ακόμα και τώρα κατασυκοφαντείται απο μερικούς για το έλλειμα του 2009?
-Που ήταν ο Α.Σαμαράς όταν ακόμα και σημερινά στελέχη της ΝΔ άφηναν υπονοούμενα για την διακυβερνησή του?
Ο Κώστας Καραμανλής ήταν και θα είναι πάντα ενωτικός αλλά η σιωπή του δεν εκλαβάνεται πάντοτε ως στήριξη.
Ο Καραμανλής δεν είναι το δεκανίκι κανενός και όλων αυτών που νομίζουν οτι θα πατήσουν πάνω του για να εξηπηρετήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Ο Καραμανλής δεν μιλάει ,αλλά ακούει και βλέπει….
Γιατί, ότι έχει να πεί θα το πεί με την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ!!!!
Και τότε πολλοί θα τρέξουν να κρυφτούν…….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου