Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΝΕΡΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



Δεν είναι διανοητικά ικανός,
πέρα απο ενα plain and poor conversational ύφος δεν μπορεί να σχηματίσει στον νού του either in English or in Greek και να βγάλει απο το στόμα του μια-μόνο-μία ολοκληρωμένη έστω και μικρή, μιά μικρούλα πρόταση.
During casual (also often in written or precontructed) ομιλίες κολλάει,
αλλά, κάθε φορά που κολλάει το παίζει smart (thanks to speech coaching-methods-practice and therapy) προσποιούμενος τον βαθειά και τρισδιάστατα σκεπτόμενο «διανοούμενο» ομιλητή (πουλώντας aaa-eend, etc) ενώ στην πραγματιότητα εκείνη την στιγμή ψάχνει για την χαμένη λέξη.
Aν δεν του έρθει (50/50) αυτομάτως γυρίζει στο plan «B» (τα λέει με άλλα λόγια) and/or «C» (αλλάζει λίγο το θέμα ) και «C1″ (αν τυχόν κάποιος μιλήσει κάνει μετάσταση στα λόγια του and he’s home free).
Καμία σημασία δεν έχει σε ποιά γλώσσα ομιλεί κάθε φορά, αφού αν έχετε προσέξει (όσοι γνωρίζετε), το ίδιο πρόβλημα έχει και με τις δυό.
Όταν ομιλεί broken ελληνικά, νομίζουμε πως η αιτία είναι η καταγωγή του κι εκεί ακριβώς είναι πού ξεγελιώμαστε γιατί και ποτέ να μην είχε πάει σε άλλη χώρα τα ελληνικά του θα ήταν ακριβώς τα ίδια.
Πως συμβαίνει αυτό ;
Είναι απλό, low IQ, and no more than 64MB RAM (Random Access Memory).
In all, without his last name he’d be lost!

«Ο Γιώργος είναι άθεος , ψυχακιας , και σχιζοφρενής»!!

Αυτό είχε εξομολογηθεί η Εύα Ζησιμιδου , πρώτη γυναίκα του Γ.Παπανδρέου , πριν απο πολλά χρόνια , στον Δήμο Μπότσαρη , παλιό συνεργάτη του τέως πρωθυπουργού.

Ποιος το περίμενε ,μετα απο πολλά χρόνια ,ο άθεος , ο ψυχακιας και ο σχιζοφρενής κατα την πρωην γυναίκα του , Γ.Παπανδρέου θα μετατρεπόταν στον σύγχρονο Νέρωνα της Ελλάδος.

Μετα τον Στρος Καν , τον Σαχινιδη ,την Γεωργαντα ,τον Ρουμελιώτη (πρωην μελος του ΔΝΤ) ,τον Αλμούνια ,ακολούθησε και ο δημοσιογράφος Μ.Ιγνατίου να επιβεβαιώσει και να αποκαλύψει μέσα απο το βιβλιο οτι ο Παπανδρέου συνειδητά και γνωρίζοντας οτι υπήρχε και άλλος δρόμος ,οδηγησε την χώρα στα δεσμά του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλυφων!

Πλέον γνωρίζοντας ο ελληνικός λαος την αλήθεια ένας δρόμος υπάρχει:

Ειδικό δικαστήριο για τον άνθρωπο που κατά συκοφάντησε και δυσφημήσε την διακυβέρνηση του Κ.Καραμανλή και που τεχνηέντως αυτός και η συμμορία του παραποιησαν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ φουσκώνοντας το έλλειμμα του 2009 και υποδούλωσαν τον ελληνικό λαο.

Ο ελληνικός λαος πλέον το απαιτεί!

Οι ένοχοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου