Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Η αποκάλυψη της αλήθειας φέρνει το τέλος των νταβατζήδων

Η Ν.Δ. ανέλαβε τη χώρα με έλλειμμα 9,5 % επανέλαβε χθες στο MEGA ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., κ. Καραγκούνης.
Νωρίτερα και κατά τη διάρκεια της μέρας τόσο στην Επιτροπή Αλήθειαςγια το Χρέος, όπου στα πρώτα συμπεράσματά της καταγράφηκε με τον πιο επίσημο τρόπο η τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος και του χρέους του 2009, αλλά και στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υπαγωγή μας σε καθεστώς μνημονίων οι κ.κ. Λογοθέτης αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ και ο πρώην διευθυντής Εθνικών Λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ, Ν. Στρόμπλος κατέθεταν και κατάγγελλαν το μαγείρεμα των στοιχείων από το Γεωργίου που απολαμβάνει προκλητικής πολιτικής ασυλίας.
Απόλυτη σιωπή για το θέμα από τον εκπρόσωπο της Ν.Δ.
Αλλά και τα βοθροκάναλα των νταβατζήδων και της διαφθοράς, καθώς και όλοι όσοι στήριξαν στο ψέμα του δημοσιονομικού εκτροχιασμού της χώρας κατά την περίοδο διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή σιωπούν επιδεικτικά
Είναι αυτοί οι ίδιοι που έστηναν μονοθεματικά δελτία για το Βατοπέδι, οι ίδιοι που ανοιχτά απειλούσαν τον Κ. Καραμανλή για τις ενεργειακές συμφωνίες με τους Ρώσους, οι ίδιοι που κάλυπταν με διθυραμβικά πρωτοσέλιδα την απόφαση του Παπανδρέου να οδηγήσει την Πατρίδα στο μηχανισμό » στήριξης «.
Είναι οι ίδιοι που πάλεψαν με νύχια και με δόντια να εξαφανίσουν πολιτικά τον Κ. Καραμανλή, οι ίδιοι που σήμερα τρέμουν τη δικαίωσή του.
Ξέρουν πολύ καλά ότι η επίσημη απόδειξη τόσο της τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος του 2009, όσο και το πόρισμα της Επιτροπής Ελέγχου του χρέους που ήδη δείχνει την περίοδο Σημίτη ως υπεύθυνη, θα σημάνουν την τελική, ολοκληρωτική δικαίωση του Κ. Καραμανλή !
Μία εκκρεμότητα θα μείνει!
Αυτή του σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας και της δολοφονίας του Έλληνα ηγέτη.
Ξέρουν πολύ καλά ότι η τελική δικαίωση του Κ. Καραμανλή θα σημάνει το δικό τους τέλος και τρέμουν ότι την ίδια στιγμή ο τέως πρωθυπουργός θα απαντήσει πλέον στο κάλεσμα του ελληνικού λαού δηλώνοντας » παρών»
Φ. Ασημακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου