Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ZΩΗ, Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ;

Από την Σοφία
Το πρώτο πράγμα για την κατάργηση κάθε δανειακής είναι να αποδειχθεί ότι το έλλειμμα του ’09 διογκώθηκε παράτυπα συνειδητά και με δόλο.
Υπάρχει βούλευμα του συμβουλίου εφετών που ζητά την επανέναρξη της ποινικής διαδικασίας για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ στο οποίο προταγωνιστεί ο διορισμένος απο την κυβέρνηση Παπανδρέου, επικεφαλής. ο οποίος κατά την εποχή του διορισμού του τύγχανε και υπάλληλος του ΔΝΤ που ενδιαφερόταν να «δανείσει» με το όχι απλώς αζημίωτο αλλά με αισχροκερδώς επωφελέστατο.
Για να γίνουν παρελθόν τα μνημόνια των όρων της κάθε δανειακής πρέπει να αποδειχθεί η διεθνής απάτη που έλαβε χώρα και να διωχθεί ποινικά ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κι όποιος των διόρισε.
Με τον επιστάτη του ΔΝΤ στα στατιστικά μας δεν οδεύουμε προς ακύρωση του μνημονίου αλλά προς σύναψη νέου μνημονίου όρων νέας δανειακής.
Επειδή όλοι γνωρίζουμε και «καμαρώνουμε» την «ανεξαρτησία της δικαιοσύνης» θα κάνετε κάτι έτσι ώστε οι «ανεξάρτητοι» δικαστές να θυμηθούν να ανοίξουν τον φάκελο που έχουν θάψει εδώ κι έναν χρόνο;
Δεν θέλουμε καμμία συμφωνία με κανέναν αν δεν αποδειχθεί η αλήθεια για το έλλειμμα του 2009 και δεν κατηγορηθούν οι υπαίτιοι για εσχάτη προδοσία.
Δεν μπορείτε να συμφωνείτε ερήμην μας.
Η Χώρα διψά για δικαιοσύνη και για παραγωγική ανασυγκρότηση και το μόνο παίρνει είναι ΦΟΡΟΥΣ.
Αν ο Γεωργίου δεν φύγει από την ΕΛΣΤΑΤ τότε πράγματι τα περί κατάργησης του μνημονίου είναι ίδια με την αποπομπή της Τρόικας που επέστρεψε ως «Θεσμοί»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου