Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ο Πρετεντέρης επιτίθεται στον Παυλόπουλο και… ειρωνεύεται τον Καραμανλή

Ο Πρετεντέρης επιτίθεται στον Παυλόπουλο και… ειρωνεύεται τον Καραμανλή
Η… συμπάθεια του Γιάννη Πρετεντέρη για τον Κώστα Καραμανλή, και ευρύτερα τον καραμανλισμό στον χώρο της Κεντροδεξιάς, είναι γνωστή.
Γι’ αυτό και δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι με το σημερινό άρθρο του στα “Νέα”, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρεται επικριτικά στον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Κώστα Καραμανλή.
Ξεκινώντας από την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Επιτροπή της Βουλής για τον έλεγχο του χρέους, ο Γιάννης Πρετεντέρης επιτίθεται στον Προκόπη Παυλόπουλο, με τη διατύπωση μάλιστα της απορίας-ερώτησης “αν κατάλαβε ότι έκανε κουταμάρα”.
Και συνεχίζει, με ειρωνικούς χαρακτηρισμούς κατά του Κώστα Καραμανλή, όπως “ο Μαρμαρωμένος Καραμανλής, που κάποια στιγμή θα επιστρέψει να διώξει τον Σαμαρά, και να αναστήσει την παλιά, καλή Κεντροδεξιά”.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης στήριξε με την αρθρογραφία του τον Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίχτηκε ανοιχτά από τον πρώην πρωθυπουργό εντός Βουλής, στην κόντρα που είχε με τον ΣΥΡΙΖΑ, και σύμφωνα με το πολιτικό παρασκήνιο, βρέθηκε πολύ κοντά στο να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου