Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – Με τη «βούλα» των Financial Times


Εκδηλώθηκαν, και σήμερα, οι Financial Times –δηλαδή ο σκληρός πυρήνας της κυβέρνησης των ΗΠΑ- για τον Κώστα Καραμανλή. Σαν την πόρνη που θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει!
Έγραψαν οι ερίφηδες της Wall Street, και όχι μόνο, ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι υπεύθυνος για τη δημοσιονομική εκτροπή της Ελλάδας!!
Πώς να ξεχάσουν τα χουνέρια που τους επιφύλαξε ο Κώστας Καραμανλής, όταν υπερασπιζόταν ως ο «τελευταίος των Μοϊκανών» την Ελλάδα και την Κύπρο για το σχέδιο Ανάν, τους αγωγούς με τη Ρωσία και με το veto στο Βουκουρέστι για τα Σκόπια…
Κι από πάνω θέλουν να κρύψουν –φυσικά σαν τη γάτα που θάβει τα σκατά της στην άμμο πλην όμως μυρίζουν- το πώς δρομολόγησαν την εισβολή του ΔΝΤ στην Ελλάδα μέσω του Γιώργου Παπανδρέου, για τον οποίο δεν βγάζουν τσιμουδιά. Ακόμη και τώρα που εξευτελίζεται προκλητικά, αφού αυτός είναι ο ρόλος που του επιφυλάσσουν. Μιλάνε δε για ευθύνη του Κώστα Καραμανλή σχετικά με τη δημοσιονομική εκτροπή της Ελλάδας οι ΗΠΑ, όταν ο υπόδικος Γεωργίου, υπάλληλος του ΔΝΤ, ήρθε στην Ελλάδα κι ανέλαβε την ΕΛΣΤΑΤ για να φορτώσει την Πατρίδα μας με πρόσθετο έλλειμμα 3%. Που ισοδυναμεί, τουλάχιστον, με μέτρα 10 δισ. σε βάρος του δύσμοιρου Ελληνικού Λαού.
Μ’ άλλες λέξεις μιλάνε οι ΗΠΑ και οι υποτακτικοί τους για ευθύνη του Κώστα Καραμανλή περί δημοσιονομικού εκτροχιασμού, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε το έλλειμμα στο 9,3% και το πήγε –με τη συνεργασία του υπόδικου Γεωργίου, υπάλληλου του ΔΝΤ- στο 15,7% μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο.
Τώρα φαίνεται ότι το φάντασμα του Κώστα Καραμανλή στοιχειώνει τα «όνειρα» των ΗΠΑ ακόμη και σήμερα. Και πώς να ήταν διαφορετικά όταν σε λίγο θα φανεί η ευθύνη των ΗΠΑ για τις τηλεφωνικές υποκλοπές, όταν δηλαδή ο ανακριτής θα «δώσει» τις ΗΠΑ με διευθύνσεις και ονόματα επειδή συνωμοτούσαν εναντίον του Κώστα Καραμανλή και της Κυβέρνησής του. Πολύ γρήγορα όμως θα καταλάβουν ότι τα «όνειρα» αυτά θα πάρουν εκδίκηση. Γιατί με τη βούληση του Ελληνικού Λαού τα ανδρείκελα των ΗΠΑ και των εντός Ελλάδας νταβατζήδων τους θα εξανεμισθούν, όταν ο Κώστας Καραμανλής «σφυρίξει» την έναρξη του πολιτικού ντέρμπυ. Κι αυτό το ντέρμπυ δεν θα μπορέσουν να το «στήσουν», αφού ο κ. Σωκράτης –ναι, ο γνωστός Σωκράτης- και οι όμοιοί του έχουν προ πολλού αποστρατευθεί.
Κι ακόμα τούτο: Οι εκλογές θα δείξουν ότι όσοι ψηφίσουν Γιώργο Παπανδρέου και ΚΟΔΥΣΟ υιοθετούν την άποψη ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι «υπεύθυνος» για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της Ελλάδας. Ενώ όλοι οι άλλοι απορρίπτουν αυτή την εκδοχή.
Μέσω του Olympia λοιπόν προβλέπω ότι το 2% του Ελληνικού Λαού πιστεύει ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι υπεύθυνος γι’ αυτό. Και το 98% τα «ρίχνει» στο Γιώργο Παπανδρέου.
Αυτή είναι η απάντηση στις ΗΠΑ και στα ντόπια τσιράκια της. Και ας μην τρέχουν μετά να ζητούν συγνώμη από τον Κώστα Καραμανλή, όταν τον καλέσει ο Ελληνικός Λαός. Όπως έκαναν με τον θείο του το 1974.
ΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου