Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ο «ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ και ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ» Μ.ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!!




Μόνοι και δη με τις πράξεις τους αποκαλύπτονται οι «κατσαπλιάδες» και Τσιπροαριστερόφρονες --Ανθέλληνες του Συριζα...
Μόλις χθές εν χορδαίς και οργάνοις, ανεκοίνωσαν την συνεργασία τους με τους Οικολόγους Πράσινους τού Μιχ. Τρεμόπουλου ό οποίος με Ανθελληνικό μένος πρωτοστατησε υπέρ των Σκοπιανών και υποστήριζε  ότι «τα Σκόπια πρέπει αν αναγνωριστούν ως "Μακεδονία" χωρίς... κανέναν προσδιορισμό»...!!!
Ο ίδιος ήταν ο μοναδικός Έλληνας Ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων, τον Απρίλιο του 2011, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να αρχίσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση....
******** 
Ο  Τρεμόπουλος  έχει υποστηρίξει και το εξής ανέκδοτο:
«Υπάρχει "Μακεδονική μειονότητα" στην... Ελλάδα»...!!!

 ********
Ο Τρεμόπουλος επίσης  ως Νομαρχιακός Σύμβουλος έχει δηλώσει ότι:
«Η Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να έχει τιμήσει τον Κεμάλ γιατί είναι παιδί της πόλης»...

********
Και σε όλα τα παραπάνω και η δήλωση του Μπαλάφα σε συνέντευξή του πρό δύο μόλις ημερών στον Realfm:
********
Οι Αστυνομικοί δεν πρέπει να οπλοφορούν κατά τη διάρκεια... «ειρηνικών» διαδηλώσεων, (παραπέμποντας στη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.;;;) αλλά εκεί όπου οι επιχειρησιακές ανάγκες το επιτάσσουν. 
*********
Τώρα, ποιός δολοφόνος αναρχοαριστερός πού οπλοφορεί ---και έρχεται αντιμέτωπος με τους Αστυνομικούς--, θα... τους προειδοποιεί γιά το τι θά κάνει ούτως ώστε να πηγαίνουν οι Αστυνομικοί στο τμήμα να παίρνουν όπλα για να τους αντιμετωπίσουν (κατόπιν εορτής βέβαια) αυτό μόνο  τα τυχάρπαστα υποκείμενα των Τσιπροκατσαπλιάδων θα μας εξηγήσουν σε επόμενη συνεδρίαση της Πολιτικής τους Γραμματείας πού θα συμμετέχει και... ο Βούτσης (ο πατέρας του ληστή των Τραπεζών)...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου