Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του ΣΥΡΙΖΑ IKOY μπλα μπλα...


«Δεν είχε πολιτικό χαρακτήρα η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάπα Φραγκίσκο», επισημαίνεται από το Βατικανό και διευκρινίζεται ότι ο προκαθήμενος της καθολικής εκκλησίας δέχθηκε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ως άνθρωπο που ασχολείται με θέματα «ανθρωπιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα».
Αυτό απάντησε το γραφείο τύπου του Πάπα σε ερώτημα που έθεσε το Πρώτο Θέμα και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η απάντηση μιας και η Κουμουνδούρου μόλις που δεν βγήκε στην Ομόνοια για πανηγύρια μετά τη συνάντηση του Τσίπρα με τον Πάπα.
Όπως διευκρίνισε το γραφείο Τύπου του Βατικανού «ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βάλτερ Μπάγερ δεν έγιναν δεκτοί από τον Πάπα ως πολιτικοί, αλλά ως άνθρωποι που ασχολούνται με θέματα ανθρωπιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα».
Με λίγα λόγια ο Φραγκίσκος είδε έναν... πολιτικό ακτιβιστή που ασχολείται με διάφορα πράγματα και συζήτησαν μαζί φιλοσοφικά για τη φτώχεια στον κόσμο, την κοινωνική αδικία και άλλα τέτοια θέματα που αποτελούν και ζητήματα προς ανάπτυξη στην έκθεση της Γ' Γυμνασίου.
Βεβαίως το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την πρώτη επίσκεψη Αριστερού ηγέτη στην Αγία Έδρα θέλοντας να προσδώσει πολιτικό χαρακτήρα στη συνάντηση.
Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια έτσι και ο Τσίπρας «κόντυνε» από τον Πάπα που μπορεί να του έδωσε την ευχή του για να συνεχίσει τον ακτιβισμό του, αλλά από την άλλη δεν έγινε και τίποτε. Ο μεγάλος ηγέτης της Αριστεράς απλά πήγε σαν τουρίστας και έβγαλε και μερικές... selfies. Τελεία και παύλα... Αλέξη είσαι τάβλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου