Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Αντί να ζητήσει συγνώμη η Βούλτεψη τα βάζει με τους δημοσιογράφους

Ξύπνησε το πρωί, χαράματα μάλιστα, και βγήκε σε κανάλια και ραδιόφωνα για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Ο λόγος για την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη και την μεγαλειώδη γκάφα της να πει ότι είναι χαμένα λεφτά η επένδυση σε ακίνητα κι ότι αυτή δεν έχει ακίνητη περιουσία.
Επομένως σύμφωνα με τη… φωνή της κυβέρνησης όλοι οι Έλληνες είστε κορόιδα κι αυτή μάγκας που δεν έχει ακίνητο, επομένως γιατί να ενδιαφέρεται για τον ΕΝΦΙΑ;
Και προσπαθώντας να δικαιολογηθεί η κ. Βούλτεψη αντί να ζητήσει συγγνώμη χρησιμοποίησε το ίδιο επιχείρημα που χρησιμοποιούν όλοι οι ένοχοι. Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους του διαδικτύου που παρερμήνευσαν και παρουσίασαν αποσπασματικά τις δηλώσεις της.
Σήμερα το πρωί, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ισχυρίστηκε ότι δεν είπε ποτέ ότι είναι χαμένα λεφτά η αγορά ακινήτων και ότι είναι προσωπική της άποψη να μην επενδύει στα ακίνητα. Και άρχισε ένα λογύδριο για τη δημοσιογραφία και πόσο αυτή ξέρει από αυτά. Αλλά η πλάκα ήταν όταν άρχισε να μιλάει για την κρίση λέγοντας: «Το 1992 όταν πήγαινα αποστολή στη Βοσνία και περνούσα από την παραλιακή για το αεροδρόμιο του Ελληνικού, τα αυτοκίνητα από τα νυχτερινά κέντρα ήταν ακόμη εκεί παρκαρισμένα κι έλεγα στον άντρα μου: Βρε Θανάση, θα χρεοκοπήσουμε. Το έλεγα από το 1992».
Έλεος πια !!! Και προφήτης η κ. Βούλτεψη, λόγω της μεγάλης δημοσιογραφικής της καριέρας είχε προβλέψει την κρίση. Τι να πει κανείς. Όταν η κυβέρνηση στηρίζει την ενημέρωσή της σε τέτοιες περιπτώσεις της φταίνε οι δημοσιογράφοι του διαδικτύου, οι ανώνυμοι όπως είπε. Δείγμα παρακμής… Θανάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου