Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ποιός φταίει για την ανεργία; Μα ποιός άλλος; Ο Καραμανλής! Το ομολογούν πλέον και οι βουλευτές της ΝΔ, όπως ο κ. Κώστας Σκρέκας.

ΣΚΡΕΚΑΣ ΝΔΜία άλλη, φαντασμαγορική διάσταση για την εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας έδωσε πριν από λίγο ο βουλευτής της ΝΔ, ναι της ΝΔ, κύριος Κώστας Σκρέκας στο Star. Μόλις ο παρουσιαστής πέρασε εμβόλιμα την ανακοίνωση για τα εφιαλτικά ποσοστά ανεργίας που έχουν εκτιναχθεί από την εφαρμογή του μνημονίου και έπειτα, ο βουλευτής έδωσε μία άλλη εξήγηση:

“Μα δεν φταίει η τελευταία τριετία για την ανεργία… φταίνε οι πολιτικές των τελευταιων 15 χρόνων”!!!

Μεγαλειώδες! Ειδικά όταν επί κυβέρνησης Καραμανλή η ανεργία μειωνόταν παρά την παγκόσμια κρίση…

Στο άγχος τους να φυγαδεύσουν την συμμορία του Παπανδρέου, συνεχίζουν το τροπάρι που έλεγαν οι Πασόκοι όταν ψήφιζαν το μνημόνιο… ότι έφταιγε ο Καραμανλής!

Βάσει ποιάς νοητικής διεργασίας κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα ο κύριος Σκρέκας, αδυνατούμε να απαντήσουμε. Ειδικά όταν τα επίσημα στοιχεία για την ανεργία τα τελευταία χρόνια, τολμούν να αμφισβητούν την ρηξικέλευθη ανάλυση του.

Συμπερασμα. Μην περιμένετε εξεταστική για το μνημόνιο. Κύριε Σκρέκα τολμήστε να προτείνετε νέα εξεταστική για το …Βατοπαίδι. Έτσι για να δικαιωθεί και ο λαϊκός ήρωας Κοντομηνάς που το αποκάλυψε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου