Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ: Ισλαμοφασίστες και νεοναζί χέρι – χέρι στις αντιρωσικές διαδηλώσεις στην Ουκρανία…

…τις οποίες επικροτεί η Ευρώπη!

Αυτή είναι η ελεεινή Ευρώπη των παπανδρέηδων, τον Ολάντ, του Μπλαιρ και του Σόρος. Αυτό η εμετική παλινόρθωση της ναζιστικής γερμανίας που ολοκληρώνει ότι άφησε ο Χίτλερ στην μέση. Πάλι εχθροί οι Σέρβοι, οι Έλληνες, οι Ρώσοι. “Σύμμαχοι” οι ναζιστές Κροάτες, οι αλβανοί ναζί, τα βόσνια SS.

Εκεί όμως που έχουν πέσει τελείως οι μάσκες, είναι στη νέα “πορτοκαλί” επανάσταση στην Ουκρανία, που αποσκοπεί να κλονίσει την απόρριψη του Ουκρανο – Ευρωπαϊκού συμφώνου… συνεργασίας. “Επανάσταση” που στηρίζεται από την ημίτρελλη ουκρανή “ΓΑΠ”, Γ. Τιμοσένκο και την …κομισιόν!

Το ποιοί συμμετέχουν σε αυτή την “επανάσταση”; Φυσικά οι ισλαμοφασίστες Τσετσένοι και Ουκρανοί νοσταλγοί του ναζισμού. Και η Ευρώπη χειροκροτά!

Αν και βέβαια στην Ελλάδα, όταν φασιστικά καθάρματα παρέα με ισλαμοφασίστες των “σκισμένων κορανιών” προσπαθούσαν να γκρεμίσουν την κυβέρνηση Καραμανλή για να μην υλοποιηθούν οι συμφωνίες των αγωγών, πάλι έκλειναν στοργικά το μάτι στον νεοφασίστα Παπανδρέου. Τότε όμως υπήρχαν φερετζέδες των “υπερπατριωτών” και των “αντιρατσιστών”. Που σήμερα όλως τυχαίως βρίσκονται σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση αντίστοιχα, ενώ ο νεοφασίστας φύλαρχος απολαμβάνει τους καρπούς του εγκλήματος του.

Η διαφύλαξη της ελευθερίας της Πατρίδας είναι ακόμα μια φορά στα χέρια των αγνών, αποφασισμένων Πατριωτών που έχουν την στοιχειώδη νοημοσύνη να διαχωρίσουν τους γερμανόδουλους από τους πατριώτες και τους ισλαμοφασίστες από τους ελευθεριακούς.

Διαβάστε: http://www.globalpost.com/dispatch/news/regions/europe/120329/ukraine-svoboda-nationalist-party-nazi-echoes-hitler-pt-2

Χέρι – χέρι ναζί και ισλαμοφασίστες στο πλευρό του Σόρος, μαζί με την Ουκρανή Παπανδρέου στο Κίεβο… τι περίεργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου