Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ;

"Κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει στην Ελλάδα" διαπιστώνουν οι New York Times αναφέροντας πως "τους τελευταίους μήνες η πρόθεση έχει αλλάξει και οι ξένοι επενδυτές "ψαρεύουν" κυρίως τραπεζικά περιουσιακά στοιχεία"
 
Για μυρουδιά κερδών που αναδύεται από την Ελλάδα γράφουν οι New York Times, που εκτιμούν πως ξένοι επενδυτές ''μπαίνουν'' στις ελληνικές τράπεζες.
 
 
«Παράθυρο ευκαιρίας για την Ελλάδα και τους επενδυτές της»
 
Οι New York Times σε κύριο άρθρο τους βλέπουν αντιστροφή της κατάστασης και την Ελλάδα να γίνεται ολοένα και πιο εκλυστική στους ξένους επενδυτές.
 
Οι επενδυτές πιστεύουν πως η Ελλάδα είναι κοντά στον να ''στρίψει την γωνία'' μετά από χρόνια ύφεσης
 
'' Κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει στην Ελλάδα. Αλλά τους τελευταίους μήνες η πρόθεση έχει αλλάξει και οι ξένοι επενδυτές "ψαρεύουν" κυρίως τραπεζικά περιουσιακά στοιχεία.
 
Οι επενδυτές πιστεύουν πως η Ελλάδα είναι κοντά στον να ''στρίψει την γωνία'' μετά από χρόνια ύφεσης. Επίσης υπάρχουν λίγες ευκαιρίες για μεγάλα κέρδη στον υπόλοιπο κόσμο, δεδομένου ότι έχει ανθίσει ο ''έρωτας'' για τις αναδυόμενες αγορές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Αθήνα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να καθαρίσει τις τράπεζες της και να της ιδιωτικοποιήσει''.
 
Να το πούμε διαφορετικά τα "κοράκια" έχουν οσμιστεί αίμα, και έρχονται για "αρπαγή". Αυτό θα το λέμε επενδύσεις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου