Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Θυμιος Λυμπερόπουλος: “Κότες” όσοι νεοδημοκράτες ανέχονται τις προκλήσεις Παπανδρέου – Σημίτη

20130905-130654.jpg
Σε ερώτηση δημοσιογράφου με αφορμή τις ομιλίες του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου και την μη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ο Θύμιος Λυμπερόπουλος δήλωσε :
‘’ Η παράταξη των εθνικών επιτυχιών οφείλει όχι μόνο να έχει απαντήσεις σε τέτοιες δηλώσεις αλλά να έχει και τις
αντοχές να κουβαλά την ιστορία της. Όσοι δεν αντέχουν και αποχωρούν φτιάχνοντας νέα κόμματα ή μένουν και δεν μπορούν να υπερασπιστούν την ιστορία της και να ορθώσουν το ανάστημά τους σε εγχώρια ή ξένα συμφέροντα μπορούν να πάνε σπίτι τους. Αυτή η παράταξη είχε και έχει στελέχη που μπορούν να σηκώσουν το ειδικό βάρος που απαιτεί η διακυβέρνηση της χώρας και να την πάνε μπροστά. Η ανοχή για τον Σημίτη και τον Παπανδρέου που είναι οι ηθικοί αυτουργοί της εθνικής μας καταστροφής όχι μόνο δεν επιτρέπεται αλλά είναι και ντροπή για τα μεγάλα εθνικά όχι που είπε ο Κώστας Καραμανλής. Ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί κάλλιστα να στείλει στο σπίτι τους όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να υπερασπιστούν την ιστορία της παράταξης.

Σχόλιo
Σωστά τα λες κ. Λυμπερόπουλε αλλά πρώτα πρέπει να στείλει τον ευατό του γιατί είναι ο πρώτος που δεν υπερασπίζεται την ιστορία της παράταξης.Για να είναι πρωθυπουργός συμάχησε με τον Βενιζελβούλ και πάνε στράφει όλες του οι προεκλογικές του δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου