Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΒΟΜΒΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΑΝ ΦΕΡΟΥΝ ΝΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ! Βράζει η ΝΔ! Με μια κίνησή του γκρεμίζονται οι πάντες!

   Σε μαθηματικά βέβαια αδιέξοδα οδηγείται η οικονομία με τα ασταμάτητα μέτρα και φόρους, που προκαλούν κατακόρυφη βύθιση σε χάος και κοινωνική έκρηξη, όπως αυτά που υιοθετήθηκαν με το πρόσφατο Πολυνομοσχέδιο.
   Η Κυβέρνηση έφτασε κυριολεκτικά στο χείλος της καταψήφισης, με ανταρσία δεκάδων Βουλευτών της ΝΔ, που ζητούσαν απεγνωσμένα καταφύγιο στο Γραφείο του Κώστα Καραμανλή, οργισμένοι,
αγανακτισμένοι και ντροπιασμένοι καθώς συνεργάζονται με το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη που πρώτα πήρε την εξουσία από τη ΝΔ του Καραμανλή με το ψευδές "λεφτά υπάρχουν", για να καταστρέψει έπειτα ολοκληρωτικά  τη χώρα, αλυσοδένοντάς τη στον Πύργο του Τροϊκο-τρόμου και τον φαύλο κύκλο της ατέλειωτης ύφεσης!
undefined
  Το ΠΑΣΟΚ συγκυβερνά τώρα ατιμωρητί,λερώνοντας τη ΝΔ, κάνοντάς την συνένοχο στον κατήφορο και τρέφοντας κυριολεκτικά με τις σάρκες της το "πολιτικό" τέρας της ΧΑΥΓΗΣ!
   Η ΝΔ βράζει! Οι Βουλευτές - εν όψει και των φημών περί αλλαγής του ονόματος ή περί συγχώνευσής με το ΠΑΣΟΚ,  γυρεύουν την σταθερή κομματική πυξίδα, που δεν είναι άλλη από τον Καραμανλή!
   Σύμφωνα δε με το δημοσίευμα του σημερινού  "ΠΑΡΟΝ της Κυριακής" 21-7-2013, ο ίδιος ο πρώην Πρωθυπουργός, πολιορκημένος εκεί στο Γραφείο του στη Βουλή από δεκάδες κυριολεκτικά Βουλευτές που ωρύονταν, έθεσε πλέον "κόκκινη γραμμή" για την γαλάζια παράταξη, λέγοντας ότι θα παραιτηθεί από Βουλευτής εάν ξαναφέρουν νέα οριζόντια μέτρα!
   
   Παράλληλα το επιτελείο Σαμαρά, βλέποντας να σηκώνεται η οργή της καραμανλικής πτέρυγας στην οποία ακουμπούν πλέον72 Βουλευτές, απείλησε με άμεση παραίτηση της Κυβέρνησης και Εκλογές μέσα στον Αύγουστο, προειδοποιώντας πως δεν πρέπει αν παίξουν με την αποφασιστικότητα Σαμαρά και πως από εδώ και πέρα  κάποιο κρίσιμο νομοσχέδιο, που είναι κρίσιμο και καίριο,δεν ψηφιστεί, την επόμενη κιόλας μέρα το πρωί θα προκηρυχθούν Εκλογές. Όποτε και αν είναι! Είτε Αύγουστος, είτε Χριστούγεννα! Οποτεδήποτε...
   Αλλά από ότι φαίνεται τώρα πια, κανείς δεν μπορεί να παίξει και με την αποφασιστικότητα Καραμανλή, που δεν θα δεχθεί άλλη κατολίσθηση και κορόιδεμα του λαού, με 72 Βουλευτές δίπλα του, έτοιμους να πέσουν γι΄ αυτόν και στη φωτιά!
   Και μια του μόνο κίνηση, αρκεί για να γκρεμίσει με δεκάδες "Ρίχτερ" Σαμαρά και Βενιζέλο και όλη τη θανατηφόρα συνταγή του λάθους του Προγράμματος ΔΝΤ-Τρόικας...
   Ίσως τελικά δεν είναι καθόλου τυχαία εκείνη η φράση που φέρεται ότι είπε το 2011, πως "στα εξήντα μου θα είναι πάλι αρχηγός"... 
  Και κλείνει αισίως τον Σεπτέμβριο τα 57 του...

από το ΠΑΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου