Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ (αν υπάρχει τέτοια πιθανότητα).

ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.

Δεν αποκλείει βίαιη προσαγωγή η Προανακριτική

Πρόκληση Παπακωνσταντίνου: Θέλει να απολογηθεί τον Αύγουστο!

Επιστολή – πρόκληση, με την οποία ζητά να καταθέσει στην Προανακριτική της Βουλής τον ερχόμενο Αύγουστο (10.8.2013), έστειλε ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με τη δικαιολογία ότι δεν προλαβαίνει να μελετήσει τη δικογραφία!
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της επιτροπής δηλώνουν βαθύτατα προσβεβλημένοι (έλα τώρα, σε λίγο θα θυμώσετε…) από την ενέργεια του πρώην υπουργού, ενώ ο πρόεδρος της Προανακριτικής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συντάσσει την κλήση, προκειμένου ο κ. Παπακωνσταντίνου να παραστεί την ερχόμενη Δευτέρα στη Βουλή και να απολογηθεί.
Πρέπει δε να σημειωθεί ότι ορισμένοι σημείωναν ότι «ενδεχομένως ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει “μυριστεί” πρόωρες εκλογές και επιχειρεί να παρατείνει τις διαδικασίες της προανακριτικής και να δραπετεύσει μέσω της παραγραφής των κακουργημάτων του».
Σε κάθε περίπτωση, η πλειοψηφία της Προανακριτικής ξεκαθαρίζει ότι το αίτημα του πρώην υπουργού θα απορριφθεί και πως, εάν δεν παραστεί την ερχόμενη Δευτέρα στη Βουλή, τότε θα κινήσουν «βίαιες διαδικασίες». Από το Πρώτο Θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου