Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΑΝΗΚΟΥΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ Νομιμοποίηση των λάθρο της Μανωλάδας και "Η Ελλάδα έχει ανάγκη τους μετανάστες"!


Το υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Χαράλαμπου Αθανασίου εξετάζει τη δυνατότητα χορήγησης άδειας διαμονής για "ανθρωπιστικούς λόγους" στος λαθρομετανάστες Μπαγκλαντεσιανούς που τους έριξαν με καραμπίνα οι επιστάτες μιας φυτείας στην Μανωλάδα Ηλείας!
Οπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός «τα απαράδεκτα γεγονότα στη Μανωλάδα Ηλείας, κατά τα οποία αλλοδαποί εργαζόμενοι υπέστησαν εγκληματική επίθεση, καταδεικνύουν την ανάγκη, αφενός να αντιμετωπιστούν νοοτροπίες ρατσισμού, αφετέρου να καταπολεμηθεί η αδήλωτη εργασία».
Ο υπουργός τονίζει ότι «η Ελλάδα του μέλλοντος χρειάζεται οργανωμένη, νόμιμη μετανάστευση, που θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας».
Δηλαδή ο υπουργός κάνει κάλεσμα για "οργανωμένη μετανάστευση" που θα "ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και Οικονομίας"!
Αν είναι δυνατόν!
Τέλος, καταδικάζει «με απερίφραστο τρόπο, την εγκληματική αυτή ενέργεια, που εκθέτει διεθνώς τη χώρα μας και επισημαίνουμε την αναγκαιότητα να σέβονται όλοι το νομικό πλαίσιο της χώρας, με την υποχρέωση καταβολής των δεδουλευμένων στους εργαζομένους και τήρησης των νόμων».
Ομπρέλα προστασίας στα θύματα της επίθεσης στη Μανωλάδα απλώνει και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας. Ο κ. Δένδιας τόνισε στις δηλώσεις του έξω από το αστυνομικό τμήμα Βάρδας ότι οι μετανάστες ούτε θα απελαθούν, ούτε θα κρατηθούν. «Θα τους προστατεύσω εγώ», είπε ο υπουργός μέσα από ένα πλαίσιο νόμου που υπάρχει.
Το ότι πρέπει "να κόψουν τα πόδια" στον εργοδότη που απασοχλούσε λαθρομετανάστες, δεν το συζητάμε, είναι αυτονόητο. Το ίδιο αυτονόητο με το να τιμωρηθεί παραδειγματικά και σκληρά ο ένοχος που πυροβόλησε "στο σωρό" αφού βέβαια το δικαστήριο εξετάσει όλα τα δεδομένα.
Κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι λαθρομετανάστες που εργάζονται στα χωράφια είναι απλά παράνομοι, δεν είναι ζώα για να τους πυροβολείς "στο ψαχνό". Και βέβαια είναι παράνομοι 100% αυτοί που επιτρέπουν σε μια στρατιά λαθρομεταναστών να εργάζεται στα χωράφια τους.
Από εκεί και πέρα πρέπει να τηρηθεί ο νόμος: Δηλαδή, αφού νοσηλευθούν και αναρρώσουν πλήρως, να τηρηθεί ο νόμος και επαναπροωθηθούν στην χώρα τους από την οποία προήλθαν και εισέβαλλαν εντελώς παράνομα στην Ελλάδα και φυσικά παράνομα εργάζονταν (τυπικά δεν είχαν καν το δικαίωμα να ζητήσουν τα δεδουλευμένα  αφού "δεν υπήρχαν") θα τους δώσουν "για ανθρωπιστικούς λόγους" και άδεια παραμονής και σε δεύτερο χρόνο κια την ελληνική υπηκοότητα!
Σε τρίτο χρόνο, υποθέτουμε ότι θα τους κάνουν και τον ανδριάντα στην κεντρική πλατεία της Μανωλάδας.
Αυτή λέγεται "τήρηση της νομοθεσίας για τους λαθρομετανάστες"!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου