Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΔΡΑΚΩΝ (από το 621 στο 2013)


Σε όλους μας είναι γνωστός ο καταγραφέας των αρχαίων αθηναϊκών νόμων Δράκων, ο οποίος έμεινε στην ιστορία για τη σκληρότητα των νόμων του (Δρακόντεια μέτρα).
Εύκολα θα μπορούσε κανείς να τον συγκρίνει με το σύγχρονο Δράκοντα (Αντώνη Σαμαρά, για όσους δεν το κατάλαβαν ήδη).
Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα αδικούσε τον αρχαίο μας πρόγονο. Ήταν σκληροί οι νόμοι του Δράκοντα, αλλά δεν ήταν και  ανήθικοι.
Ο σύγχρονος Δράκων αποτελεί, και θα μείνει στην ιστορία γι΄αυτό, ό, τι πιο ανήθικο και ανελέητο έχει περάσει ποτέ από τη βασανισμένη Ελλάδα.
Τα μέτρα που λαμβάνει είναι κάτι περισσότερο από σκληρά. Είναι ανελέητα. Κανένα άτομο με ανθρώπινη συνείδηση δε θα κατέκλεβε με τόσο περίσσιο θράσος το λαό του. Κανένα άτομο, με έστω μια σταγόνα φιλότιμου, δε θα κατέστρεφε τόσο ψυχρά  ζωές, περιουσίες και όνειρα.
Ισχυρίζεται ότι προσπαθεί  να σώσει την πατρίδα μας. Το Κράτος μας. Το ξέρει καλά, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει κράτος χωρίς ΕΘΝΟΣ. Και το έθνος μας το κατακρεουργεί καθημερινά.
Μην αυταπατόμαστε. Δεν έχει καμιά πρόθεση να σώσει την Ελλάδα ως ζωντανή οντότητα. Τα λεφτά των απατεώνων της ΕΕ θέλει να μαζεύει, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα  και τον αφανισμό των Ελλήνων. Φυσικά και θέλει την Ελλάδα να επιζήσει, αλλά σαν κουφάρι άδειο από τη ζωή (το πραγματικό ελληνικό έθνος). Θέλει την Ελλάδα σαν στείρα γη, να την εκμεταλλεύονται απόλυτα( προς πλουτισμό ή διασκέδαση) οι εργοδότες του.
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι δυο φορές προδότης από το Γιώργο Παπανδρέου. Εκείνος δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να  προωθήσει τα συμφέροντα της αληθινής πατρίδας του, της Αμερικής. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι γενημένος Ελληνας, αλλά πουλημένος όσο και ο φίλος και προκάτοχός του. Συνεπώς ειναι διπλά προδότης.

Ερμής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου