Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Αντίδραση Καραμανλή για τη φωτογραφία Τσίπρα με Μίλερ και Σπέκχαρντ


Αντίδραση Καραμανλή για τη φωτογραφία Τσίπρα με Μίλερ και Σπέκχαρντ
Το ρεπορτάζ που… «ξεχνά» η βαρονία των ΜΜΕ
 Του Ειδικού Συνεργάτη
Οι ίδιοι βαρόνοι των ΜΜΕ και της διαπλοκής που εμφάνισαν ως πρόσφατη μία δήλωση που φέρεται να είχε κάνει πριν από 2 χρόνια (!) ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής για τον κ. Αλέξη Τσίπρα («εγώ τον Τσίπρα τον πάω»), επέλεξαν να αποσιωπήσουν την αντίδρασή του όταν είδε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να φωτογραφίζεται με τους κ.κ. Τομ Μύλλερ και Ντάνιελ Σπέκχαρντ.
Ο κ. Τομ Μύλλερ ήταν Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα και μάλιστα, βουτηγμένος στο «σκάνδαλο των υποκλοπών». Διάδοχός του ήταν ο κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ για τον οποίον, όπως προκύπτει από τα τηλεγραφήματα των wikileaks,όχι μόνο υπέσκαπτε τον πρώην πρωθυπουργό αλλά θεωρείται βέβαιο ότι η δικαιοσύνη θα τον καλέσει σίγουρα για το περιβόητο σχέδιο «Πυθία». Για να μην ξεχνάμε τον περίεργο ρόλο του στο σκάνδαλο της “Proton“, όπου αυτός φανατικός κατά τα άλλα του κ. Γιώργου Παπανδρέου, όπως και ο κ. Θεόδωρος Ασημακόπουλος, συμπτωματικά του περιβάλλοντος Παπανδρέου παραδόξως μένουν στο απυρόβλητο. Αλλά και ο Μίλερ έχει απασχολήσει για τις στενές επαφές του με τον καταζητούμενο κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο που πολλοί τις σχετίζουν με το σκάνδαλο του C4i.
Οι δύο άνθρωποι, με τους οποίους φωτογραφήθηκε αγκαζέ ο κ. Τσίπρας, αποτελούν κόκκινο πανί για τον κ. Καραμανλή, ο οποίος ήταν ο πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης πουπολεμήθηκε όσο κανείς άλλος από το αμερικανικό λόμπι.
Ασφαλείς πληροφορίες φέρουν τον πρώην Πρωθυπουργό να έγινε έξαλλος όταν είδε τον κ. Αλέξη Τσίπρα να χαμογελάει σα να μην τρέχει τίποτα περιστοιχισμένος από τους Αμερικανούς αξιωματούχους, λες και βρισκόταν σε… «σχολικό πάρτυ». Ο κ. Καραμανλής εμφανίζεται από τους στενούς συνομιλητές του να πιστεύει ότι το πιο επικίνδυνο σημείο του Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι «δεν έχει απολύτη γνώση των ισορροπιών και των ανθρώπων με τους οποίους προσπαθεί να ρίξει γέφυρες».
«Φέρεται σαν κάποιος που βγήκε πρώτη φορά στο εξωτερικό για διεθνείς επαφές και αρχίζει να φωτογραφίζεται με όποιον βρει μπροστά του» έλεγε τις προάλλες γνωστό καραμανλικό στέλεχος.
Το εντυπωσιακό είναι ότι τα ΜΜΕ της διαπλοκής- που πολέμησαν λυσσαλέα τον κ. Κώστα Καραμανλή- κάνουν σήμερα πώς δεν ξέρουν τίποτα για την αντίδραση του κ. Καραμανλή στη φωτογραφία Τσίπρα με τους συγκεκριμένους ανεκδιήγητους τύπους. Μέχρι σήμερα ακόμα δίνουν ρέστα στην παραπληροφόρηση θέλοντας να παρουσίασουν τον πρώην πρωθυπουργό να μιλά θετικά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά θα πει κανείς, «όταν έχουν τόσο ταλέντο στην κοπτοραπτική του ρεπορτάζ, εκεί θα κολλήσουν;»…
Προφανώς δεν κολλάνε πουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου