Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Στο μικροσκόπιο της Προανακριτικής η Μαργαρίτα Παπανδρέου


Στο μικροσκόπιο της Προανακριτικής η Μαργαρίτα Παπανδρέου
Δεν θα αποφύγει τον ενδελεχή έλεγχο της Προανακριτικής Επιτροπής όπως όλα δείχνουν η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα.
Τα στελέχη του ΣΔΟΕ επιμένουν στις καταγγελίες τους, που φέρουν την κα. Μαργαρίτα Παπανδρέου να βρίσκεται πίσω από τον περίφημο τραπεζικό λογαριασμό της λίστας Λαγκάρντ με τα 550 εκατ. ευρώ.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, τις επόμενες ημέρες θα κληθεί η κυρία Μαρία Παντελή, η οποία φέρεται διαχειρίστρια του εν λόγω λογαριασμού, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στα μέλη της Προανακριτικής.
Πέραν αυτών, την Τρίτη, κλιμάκιο της επιτροπής θα μεταβεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να δημιουργήσει ηλεκτρονικά αντίγραφα της λίστας και να μοιραστούν στους βουλευτές που μετέχουν στην έρευνα.
Επίσης, Τετάρτη ή Πέμπτη θα είναι έτοιμο και το πρώτο πόρισμα (πραγματογνωμοσύνη) από τους συγκριτικούς ελέγχους σε CD και USB, ενώ αύριο αναμένεται να καταθέσουν στην προανακριτική επιτροπή οι δημοσιογράφοι Κώστας Βαξεβάνης και Αλέξης Παπαχελάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου