Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Με φωτομοντάζ διώχνουν την πανάξια Ελένη Σιουρούνη από το Παναρκαδικό!


20130210-114046.jpgΡεσιτάλ γελοιότητας ή βρώμικα παιχνίδια; Τις μαύρες εποχές της βατοπαιδομαχίας αναβίωσε ο Alpha για να εκβιάσει την σκανδαλώδη αποπομπή της διοικητού του Παναρκαδικού νοσοκομείου, Ελένης Σιουρούνη. Με ένα φωτομοντάζ χειρότερο και από αυτά του Βελβεντού, τεκμηριώθηκε η “ορθότητα” της απόφασης του υπουργού. Κάπου εδώ αρχίζουν τα σοβαρά ερωτήματα. Η ανακοίνωση της διοικητού που αποτελεί μνημείο σοβαρότητας και σεβασμού των θεσμών δεν καλύπτει τον υπουργό και τον καλύπτουν άθλιες πλαστογραφίες; Ο κύριος 
υπουργός δεν έχει ακούσει τίποτα για τις δικαστικές αποφάσεις κατά παρόμοιων μεθοδεύσεων (συκοφαντίες κατά Ρουσσόπουλου); Ή μήπως κρύβεται κάτι άλλο;
Η θητεία της κ. Σιουρούνη όχι μόνον είναι επιτυχημένη, αλλά χαρακτηρίζεται από την σύγκρουση της με ντόπια τρωκτικά και συμφέροντα που νόμιζαν ότι θα κάνουν πανηγύρια. Υπερασπίστηκε δηλαδή τη νομιμότητα. Δούλευε νυχθημερόν και έδινε λύσεις σε μία περίοδο που η υγεία καταρρέει. Το επίπεδο του νοσοκομείου ήταν υψηλότατο συγκριτικά με άλλα ιδρύματα, λόγω ακριβώς αυτής της προσπάθειας.
Ε, δεν είναι δυνατόν έναν άνθρωπο που υπερασπίζεται τη νομιμότητα και αγωνίζεται για τους πολίτες να του κολλάς μία μονταρισμένη ταμπέλα “χρυσαυγίτη” και να τον τελειώνεις.
Είναι τουλάχιστον ύποπτο. Δείτε το γελοίο φωτομοντάζ που για τους χρήστες του διαδικτύου είναι εμφανές. Για την γιαγιά όμως που θα την δει στο κανάλι, αντάμα με τις κραυγές των τηλεμαϊντανών, μένει η εντύπωση πως έγινε εισβολή χρυσαυγιτών με εξωγήινους και η Σιουρούνη με λευκή κουκούλα ούρλιαζε “kill – kill”.
20130210-113926.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου