Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! Υποκλοπές, Δεκεμβριανά, Σχέδιο Πυθία, συγχωνεύονται σε μία έρευνα!


Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ.

Η τρανταχτή απόδειξη των όσων αποκαλύπτουμε εδώ και 4 χρόνια, με την βούλα της δικαιοσύνης.

Το σκάνδαλο των υποκλοπών, το παρασκήνιο των “Δεκεμβριανών¨ του 2008 και το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή, συγχωνεύονται σε κοινή έρευνα από την Ελληνική δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη βλέπει τα ίδια ξένα κέντρα πίσω και από τις τρεις υποθέσεις, σ’ ένα ενιαίο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας.

Οι πολύμηνες ανακρίσεις και έρευνες έχουν φέρει σοβαρά αποτελέσματα για να υπάρξει αυτή η εξέλιξη που θα κλονίσει την πολιτική, την επιχειρηματική αλλά και την κοινωνική πραγματικότητα όπως έχει διαμορφωθεί.

Από την υπερήφανη πολιτική των αγωγών, όπου οι ισχυρότεροι ηγέτες του πλανήτη “συνωστίζονταν” στην Ελλάδα, φτάσαμε να σερνόμαστε πίσω από τριτοκλασάτους υπαλλήλους, έρμαια στο άρμα του ΔΝΤ. Αυτό δεν ήταν ούτε “τυχαίο”, ούτε αποτέλεσμα της “παγκόσμιας κρίσης” όπως αρέσκονται να αμπελοφιλοσοφούν θεωρητικά παπαγαλάκια που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στην ζωή τους. Είναι σχέδιο που υλοποιήθηκε με προσοχή και πρωτοφανή σκληρότητα. Περιττεύει να πούμε πως τα περί “συνωμοσιολογίας” που αναμασούν σαν καραμέλα οι αχυράνθρωποι (ή συνένοχοι) της Ελληνικής τραγωδίας, πρέπει τώρα να τα απευθύνουν στην ίδια την δικαιοσύνη.

Το να αμφισβητείς εάν υπάρχει σχέδιο πίσω από την μεγαλύτερη ληστεία της νεώτερης ιστορίας, είναι σα να αρνείσαι ότι η Γη περιστρέφεται. Περαστικά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου