Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Γιατί είναι ακόμα έξω ο Παπαντωνίου που πήγε να βγάλει τρελό τον εισαγγελέα Πεπόνη;


20130106-122646.jpgΤα “κορόιδα” που πέθαναν για να είναι το Αιγαίο ελεύθερο και οι “εξυπνάκηδες” που το παρέδωσαν λέγοντας ότι “πήρε ο αέρας την σημαία”. Πρώτος και κύριος υπεύθυνος είναι μόνον ο λαός που τους ψήφιζε.
Ο ανεκδιήγητος Παπαντωνίου, πιστεύοντας ότι ζούμε ακόμα στην εποχή του Πανταγιά, επιχείρησε να βγάλει τρελό τον εισαγγελέα Πεπόνη όταν ο τελευταίος ανακοίνωνε πως στην λίστα υπάρχει λογαριασμός της συζύγου του (πρώτο το είχε αποκαλύψει το “Ολυμπία”).
Ακαριαία, με αστραφτερό χαμόγελο, διαρρέεται στα ΜΜ”Ε” η θέση του Γιάννου Παπαντωνίου για το θέμα: Ο Γ. Παπαντωνίου επιµένει, πάντως, πως «η αναφορά ονόµατος που συµπίπτει µε το όνοµα της συζύγου µου στη λεγόµενη λίστα Λαγκάρντ είναι 
παντελώς ανακριβής». Οπως υποστηρίζει, τόσο η σύζυγός του όσο και ο ίδιος δεν έχουν τοποθετήσει ποτέ χρήµατα στη συγκεκριµένη τράπεζα!!

Μόλις καταλαβαίνει ότι κλοιός σφίγγει, σπεύδει να δικαιολογηθεί με ένα νέο κτηνώδες ψέμμα. Ότι ο δύστυχος μεροκαματιάρης πρώην σύζυγος της γυναίκας του, της είχε καταθέσει ένα μύριο και κάτι ευρώ! Προφανώς επειδή τον κεράτωσε με την αφεντιά του και του έκλεισε το σπίτι…
Εκεί θα καταλάβετε τι καθάρματα κυβερνούσαν την χώρα. Τι καθάρματα αποτελούν την συμμορία Σημίτη που κατέστρεψε και καταστρέφει την Ελλάδα.
Το είδαμε και με τον ανεκδιήγητο Παπακωνσταντίνου που ενώ συνελήφθει να αντιγράφει κλειδωμένο CD σε USB, ελάτε save us μου δηλαδή, αναρωτιέται “ποιός συνωμότησε εναντίον του και χάλκευσε την λίστα”…
Μην γελιέστε, έτσι είχαν μάθει από το ΙΕΚ Σημίτη. Εδώ είναι και οι βαρυτατες ευθύνες του Ελληνικού λαού, που ψήφισε μία άθλια συμμορία λίγους μήνες μετά την προδοσία των Ιμίων. Αυτή ήταν η πρώτη φάση της χρεοκοπίας και τίποτε άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου