Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΒΛΗΜΑ "ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ Α.ΣΑΜΑΡΑ ANEΛ και Χρυσή Αυγή στήνουν κάλπη για τον Γ.Παπανδρέου


Είναι οριστικό: Και τρίτη κάλπη γα τον Γ.Παπανδρέου θα στηθεί στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου αφού η Χρυσή Αυγή αποφάσισε να στηρίξει την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων!
Επίσης θα στηρίξει και ο ανεξάρτητο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος δέχθηκε να το κάνει μετά από συνάντηση με τον Π.Καμμένο.
Υπενθυμίζεται πως η Χρυσή Αυγή έχει 18 βουλευτές, όπως και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ με το «ναι» του κ. Νικολόπουλου οι υπογραφές που συγκεντρώνονται φτάνουν τις 37, ξεπερνώντας των αριθμών των τριάντα που χρειάζεται για να στηθεί κάλπη.
Ο κ. Καμμένος έκανε γνωστό πως η πρόταση του κόμματός του θα κοινοποιηθεί σε όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές και ήδη έχει συνομιλήσει με τους περισσότερους εξ αυτών.
Ερώτηημα είναι τι θα πράξουν οι δύο βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Κώστας Μαρκόπουλος και Γ.Κουράκος.
Με την κίνηση αυτή θεωρούν βέβαιο ότι θα συμπαραταχθούν πολλοί βουλευτές και από τη ΝΔ, δημιουργώντας ένα αντι-παπανδρεϊκό μέτωπο πέρα από τους πολιτικούς συμβιβασμούς της ηγεσίας της ΝΔ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου