Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Για ποιά επανάληψη του “Βρώμικου ’89″ μιλούν τα φερέφωνα του καθεστώτος Παπανδρέου;

20130113-184448.jpgΗ κλασική γκοτζαμάνικη μέθοδος της ταμπέλας έχει επιστρατευθεί ως επικοινωνιακή ασπίδα, για να γλιτώσει από την τιμωρία τον καταστροφέα της Ελλάδας. Τι για “ακροδεξιούς που βάλλουν κατά του μεγάλου στοχαστή” ακούμε, τι για “συνωμοσιολόγους” μόνο τα νεφελίμ λείπουν. Εσχάτως όμως ακούστηκε και η απόλυτη παρόλα: “Επανάληψη του βρώμικου ’89″!!!
Ας αναλύσουμε λοιπόν και αυτή την ευτελή επικοινωνιακή απάτη, έτσι για να μην υπάρχει ουδείς που να νομίζει ότι απευθύνεται σε κουτόφραγκους.
Ναι, υπάρχει ένα κοινό στοιχείο με το 1989. Το όνομα Παπανδρέου. Με την ίδια λογική που θα έπρεπε να επιβάλλεται ισόβια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων σε όποιον γεννιέται με το όνομα “Παπαδόπουλος”.
Από ‘κει και πέρα, το χάος. Το 1989, ο κύριος κατήγορος του τότε Παπανδρέου ήταν ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν συμπεριέλαβε καν τον “Παπανδρέου” στην πρόταση για εξεταστική.
Δεύτερος κατήγορος, ήταν ο “συνασπισμός της αριστεράς”. Σήμερα, ο Συνασπισμός της 
Αριστεράς, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, αφήνει εκτός κάδρου τον “Παπανδρέου” μη συμπεριλαμβάνοντας το όνομα του στην αντίστοιχη πρόταση.
Τρίτον, οι τότε “συνωμοσιολόγοι” έλεγαν ότι τον γίγαντα Παπανδρέου τον κατηγορούσαν αδίκως οι Αμερικανοί, η CIA, οι Εβραίοι κλπ κλπ. Σήμερα ο “Παπανδρέου” είναι αυτός που βλέπει “συνωμοσιολόγους, σκοτεινές δυνάμεις, νεοναζί και κόκκινους Χμερ” να έχουν εκπονήσει σχέδιο εξόντωσης του. Όπως έβλεπε πανίσχυρα ξενοκίνητα λομπυ πίσω από τον γιατρό Πραπαβέση που του πέταξε το παπούτσι στην ΔΕΘ.
Λησμονεί όμως ο νυν “Παπανδρέου” ότι του “βρώμικου ’89″ ακολούθησε ένα πραγματικά βρώμικο και ελεεινό 1996. Μόνο που σ’ εκείνο πρωτοστάτησε ο ίδιος, ενάντια στον τότε Παπανδρέου, τη μνήμη του οποίου επικαλείται σήμερα ως άμυνα απέναντι στην επερχόμενη τιμωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου