Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

“Εμπλέκουν” την Μαργαρίτα Παπανδρέου στην λίστα Λανγκάρντ. Ω τι έκπληξις!


20121201-193706.jpg

Διαβάστε τι αποκάλυπτε το Ολυμπία στις 30 Σεπτεμβρίου, έτσι για να καταλαβαινόμαστε. Αύριο το “Πρώτο Θέμα” το έχει πρωτοσέλιδο: Μεγάλη πολιτική οικογένεια στην λίστα Φαλτσιάνι που έκρυψε ο Παπακωνσταντίνου. Ζητήστε την εδώ και τώρα από την Λανγκάρντ.
Διαβάστε με προσοχή το άρθρο και θα δείτε όλο το παρασκήνιο.

Γιατί εσείς ξέρετε, εάν δικαιωνόμαστε ή εάν γράφουμε φίδια. Το “σύστημα” βέβαια, το γνωρίζει πολύ καλά. Αυτό που δεν κατάλαβαν όμως οι επίορκοι του πολιτικού συστήματος και οι υπόλοιποι που τους καλύπτουν, είναι ο λόγος που έρχονται αυτά στην επιφάνεια. Τους είχαμε προειδοποιήσει και γι’ αυτό: 
Οικογένεια γνωστού πολιτικού στην λίστα Λανγκάρντ! Έλα που δεν καταλάβατε ποιός είναι…
Επειδή όμως είστε εγωπαθή καθάρματα κύριοι και δεν σκεφτήκατε ούτε μία φορά την πατρίδα παρά μόνο το τομάρι σας και τις κάστες σας, τώρα που έρχονται τα μεγάλα αφεντικά θα έχετε το αναμενόμενο τέλος. Εάν δεν ήσασταν ανιστόρητοι, θα το γνωρίζατε. Θα ξέρατε τι έκαναν οι Σουλτάνοι στα γιουσουφάκια τους, οι Γερμανοί στους συνεργάτες τους, αλλά κυρίως οι τσέτες του Κεμάλ όταν κάτι προδοτικά ελληνόφωνα ανθρωποειδή παρουσιάστηκαν για να υποβάλλουν τα σέβη τους και να ανταμοιφθούν για τις “υπηρεσίες” τους στην διάσπαση του μετώπου. Ω τι σύμπτωσις, οι ιδεολογικοί τους απόγονοι είναι οι ίδιοι που σήμερα εξυμνούν τον Κεμάλ και μιλούν για συνωστισμούς… Όλα βλέπετε, είναι μία αλυσίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου