Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ Ο Γ. ΠΕΠΟΝΗΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ



Το Ολυμπία στις 15 Οκτωβρίου έγραφε και σήμερα δικαιώνεται: Αποκάλυψη: Ο ηρωϊκός εισαγγελέας Πεπόνης ετοιμάζει νέο φάκελλο για Παπακωνσταντίνου, για την λaίστα Λανγκάρντ. Σήμερα ο εισαγγελέας ενεργοποιώντας το σχετικό άρθρο του Συντάγματος, έστειλε τον φάκελλο με την ξεκάθαρη τοποθέτηση της διερεύνησης ποινικών ευθυνών υπουργών για τον χειρισμό της λίστας. Αυτό αναφέρει το διαβιβαστικό, όσο και αν τα διαπλεκόμενα ΜΜ”Ε” προσπαθούν να το τεντώσουν με περικοκλάδες και επικοινωνιακές αοριστίες. 
Το περιεχόμενο είναι πραγματικός καταπέλτης και κάθε προσπάθεια “αναβολής” της συζήτησης όπως γίνεται και με την υπόθεση του μνημονίου, γκρεμίζει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα αντί να συγκαλύπτει πολιτικούς εγκληματίες.

Η δικαιοσύνη στο πρόσωπο του άξιου λειτουργού της κάνει το καθήκον της. Είναι τώρα στα χέρια του πολιτικού συστήματος να αποδείξει εάν το σάπιο άκρο της θα δηλητηριάσει ολόκληρο τον οργανισμό ή θα το αποκόψει με όποιες απώλειες,

Το ξερίζωμα αυτού του αποστήματος, θα επιφέρει καίριο χτύπημα σε όλον τον κύκλο της διαπλοκής, αφού θα συμπαρασύρει εκδοτική διαπλοκή και οικονομικά συμφέροντα που στήριζαν αλλά και υπαγόρευαν την άνομη δράση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου