Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η ανημπόρια του μυαλού των πολιτικών μας και η ανικανότητα και δουλοπρέπειά τους καταστρέφει τον κοινωνικό ιστό και μια ολόκληρη χώρα κε Αντώνη Σαμαρά.



Κάνοντας μια περιήγηση στους διαδυκτυακούς τόπους χθες, αργά το βράδυ, έπεσα πάνω στο pdf του περιβόητου πολυνομοσχεδίου. Κατ΄αρχήν να σας πω ότι αιφνιδιάστηκα εξαιρετικά δυσάρεστα, από τον τρόπο μείωσης μισθών και συντάξεων. Η αναλγησία προφανής. Από το πρώτο ευρώ όλες οι μειώσεις και όχι κλιμακωτά. Είναι η νεόφερτη αντίληψη Σαμαρά και Κουβέλη. Όλα τα λεφτά και μη μιλάτε γιατί η χώρα πρέπει να σωθεί. Δικαστικοί, Πανεπιστημιακοί, Γιατροί ΕΣΥ, Διπλωμάτες και Ενστολοι, θύματα μιας ανηλεούς επίθεσης. Συντονιστής Δντής ΕΣΥ βασικός μηνιαίος μισθός 1665 ευρώ μεικτά, δηλαδή ακαθάριστα. Λιγότερα ο Καθηγητής Πανεπιστημίου. Άρχισα να τσιμπιέμαι, δεν πίστευα στα μάτια μου. Ποιά αντίληψη κυριαρχούσε στα μυαλά των αρμόδιων υπουργών και των μαυρομανικάδων του Υπουργείου Οικονομικών; Μόνο ως συμπλεγματική αντίδραση μπορεί να θεωρηθεί το Τσεκούρωμα από τον κο Στουρνάρα! Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο για την εξωπραγματική τακτική τους.
Κε Σαμαρά, ειλικρινά λυπάμαι!!
Λυπάμαι γιατί ξεχάσατε το Ζάπειο σε όλες τις εκφάνσεις του. Λυπάμαι γιατί αποδειχτήκατε χειρότερος του Γ.Α Παπανδρέου. Λυπάμαι γιατί απογοητεύσατε την παράταξή μας και τους φίλους της. Λυπάμαι γιατί με πλήρη επίγνωση ψεύδεστε διαρκώς. Παραδώστε την εξουσία σας σε κάποιον άλλο.... σε οποιονδήποτε... σίγουρα θα είναι ικανότερός σας.

Ampiaraos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου