Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Η ΔΗΜΑΡ της Ρεπούση στην υπηρεσία της συγκάλυψης. Εύγε κύριε Κουβέλη.

20121118-080908.jpgΠριν από αρκετές εβδομάδες, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε την ωριμότερη πρόταση για εξεταστική που έχει κατατεθεί στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Έχοντας ως βάση την επιστολή του Πάνου Καμμένου για το ίδιο θέμα, ο Τσίπρας συνέταξε το ακριβές διάγραμμα ροής του εγκλήματος του μνημονίου και της υπαγωγής της χώρας στο ΔΝΤ. Η πρόταση αυτή αποτελεί διακομματική υπέρβαση αφού εστιάζει αποκλειστικά στα αληθινά γεγονότα και στοχοποιεί ξεκάθαρα τους ενόχους του μεγάλου εγκλήματος. Το οποίο έχει σαφέστατες χρονικές παραπομπές και ενόχους. Από τις εκλογές του 2009 και μετά.
Είναι δεδομένο λοιπόν ότι εκτός από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, η πρόταση αυτή θα ψηφιστεί και από πολλούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και όλους τους ανεξάρτητους.
Εδώ έρχεται να αποκαλυφθεί και ο επικίνδυνος ρόλος του συνοθυλεύματος που ονομάζεται 
“ΔΗΜΑΡ”.
Η ΔΗΜΑΡ λοιπόν, δηλώνει ότι θα καταψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή λέει δεν περιλαμβάνει την περίοδο… Καραμανλή!!!
Δηλαδή η ΔΗΜΑΡ της κυρίας Ρεπούση, θεωρεί ακόμα ότι μπορεί να μας δουλεύει, την ίδια στιγμή που σύμφωνα και με το ίδιο το ΔΝΤ, η επίτευξη της οικονομικής κατάστασης που παρέδωσε ο Καραμανλής το 2009 στον Παπανδρέου, είναι ο στόχος για την Ελλάδα του …2020! Μετά από τόσες θυσίες, τόσες εκχωρήσεις, ολόκληρη λαίλαπα!
Άξιος ο μισθός σας κύριοι. Μην ξεχάσετε να βάλετε στην εξεταστική και τα πρωτοσέλιδα των νταβατζήδων που εγκαλούσαν τον Καραμανλή για “επιδόματα πείνας”, ενώ ο εκλεκτός σας, ο ΓΑΠ, τα εξαφάνισε υπό την απόλυτη ομερτά. Την ομερτά που επιδιώκετε και ‘σεις με την δολιότητα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου