Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ



ΓΕΓΟΝΟΣ: κατάργησαν σχεδόν κάθε άρθρο του συντάγματος που αναφέρεται στην προστασία και τα δικαιώματα του πολίτη
ΓΕΓΟΝΟΣ: διέλυσαν κάθε έννοια δικαίου
ΓΕΓΟΝΟΣ: λαμβάνουν αποφάσεις χωρίς τις διαδικασίες που απαιτει η δημοκρατία
ΓΕΓΟΝΟΣ: πτωχαίνουν το λαό επιλεκτικά, αποφεύγοντας να θίξουν αυτούς που τους χρηματοδοτουν
ΓΕΓΟΝΟΣ: διαλύουν τη δικαιοσύνη και την ασφάλεια, επιβάλλοντας στους λειτουργούς τους μισθούς φτώχιας
ΓΕΓΟΝΟΣ: δίνουν το τελειωτικό χτύπημα στο σύστημα υγείας και τη χαριστική βολή στους γιατρούς, που μέχρι τώρα δούλεβαν απλήρωτοι και τώρα τους ζητούν ουσιαστικά να πληρώνουν κι από πάνω για να ασκούν το λειτούργημά τους
ΓΕΓΟΝΟΣ: έχουν, ουσιαστικά, βάλει χέρι στις όποιες οικονομίες είχε κάθε νοικοκύρης, για να καλυφθούν τα χρέη και οι κακοδιαχειρίσεις των γνωστών σε όλους μας «ανοικοκύρευτων»
Κύριε Σαμαρά.
Ανεχτήκαμε τα όποια λάθη ή επιλογές έκανες κατά το παρελθόν. Ανεχτήκαμε τα απροκάλυπτα ψέματα της προεκλογικής περιόδου (ότι είσασταν έτοιμοι, ότι τα είχατε μελετήσει όλα, ότι είχατε βρει τις εναλλακτικές, ότι δε θα κάνατε άλλες περικοπές...)
Καταλαβαίνουμε ακόμα και τις δεσμεύσεις που έχεις ώστε να διατηρηθεί η ισορροπία της κυβέρνησης. Την ενσυνείδητη επιλογή της απόλυτης πτώχευσης του λαού δεν την καταλαβαίνουμε, αλλά ακόμα και σε αυτό προσφέρουμε την ανοχή μας, για να κατανοήσει όλος ο υπόλοιπος κόσμος ποιος ήταν ο πραγματικός απατεώνας σε αυτή τη συμφωνία των μνημονίων.
Αυτό, όμως, που δε θα ανεχθούμε με τίποτα, είναι να αθωωθούν αυτοί που μας έριξαν στα τάρταρα, που μας μετέτρεψαν, έναν ολόκληρο λαό και τουλάχιστον δύο γενεές των νέων μας, σε «παράπλευρες απώλειες» των προσωπικών φιλοδοξιών και φιλοχρήματων επιδιώξεών τους.
Αν δε θέλεις να φανεί ότι είσαι ένα θλιβερό κακέκτυπο του Γιωργάκη, αν ο Βενιζέλος επιθυμεί να απαλλαγεί από ένα μέρος της συνευθύνης που έχει και αν ο Κουβέλης δε διαλέξει να επωμιστεί ευθύνες που δεν έχει, κύριοι, εκεί είναι η ΒΟΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Τιμωρήστε τους υπεύθυνους. Και μετά, κόψτε το κεφάλι σας ,αλλά αποκαταστείστε όλες τις αδικίες που έχετε διαπράξει εναντίον του ελληνικού λαού.

Eρμής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου