Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Και ο ΓΑΠ ήξερε για τη λίστα Λαγκάρντ


Στο κάδρο της λίστας Λαγκάρντ μπαίνει για τα καλά και ο Παπανδρέου μετά τις χθεσινές αναφορές του Παπακωνσταντίνου στη Βουλή, υπό την πίεση των ερωτήσεων του Προκόπη Παυλόπουλου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Το επίμαχο σημείο της απάντησης του πρώην υπουργού Οικονομικών έχει ως εξής : « Ρωτήσατε και κατά πόσο ήταν ενήμερος ο Πρωθυπουργός. Πάμε να βάλουμε τώρα και τον Παπανδρέου μέσα στο κάδρο. Λοιπόν, ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε από μένα, πριν γίνουν ενέργειες από την Ελβετία, ότι υπάρχει μια δυνατότητα να έχουμε κάποια στοιχεία. Μου είπε προχωρά. Τα στοιχεία αυτά ελήφθησαν, ενημερώθηκε ότι ελήφθησαν και μου είπε προχωρά με τις έρευνες…»!
Παρά το γεγονός ότι ο Παπακωνσταντίνου αρνήθηκε ότι έκανε οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση με τον Παπανδρέου για το θέμα αυτό, φυσικά δεν τον πίστεψε κανένας. Αντιθέτως, νωρίτερα στην κατάθεση του είχε δηλώσει σαφώς ότι εκτός από τη λίστα Λαγκάρντ υπάρχουν και άλλες με ονόματα μεγαλοκαταθετών στο Λίχτενσταϊν και ιδιοκτητών πολυτελών ακινήτων στο Λονδίνο.
Όπερ σημαίνει ότι ο Παπακωνσταντίνου πήγε χθες στη Βουλή όχι για να καταθέσει τι έκανε ή δεν έκανε ο ίδιος ως υπουργός Οικονομικών σχετικά με το επίμαχο ζήτημα αλλά για να …διασπείρει ότι κατέχει κι άλλα στοιχεία που μπορεί να κάψουν πολλούς και θα το κάνει αν τον πιέσουν περαιτέρω…
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου