Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Μαρκόπουλος: "Ντρέπομαι ειλικρινά για την απόφαση πώλησης ληγμένων τροφίμων"


ImageΟι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταγγέλουν την προσπάθεια αυτών που «δημιούργησαν τη νέα φτώχεια να την ξεκάνουν» αναφερόμενοι στην απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης να πωλούνται στα ράφια των σούπερ μάρκετ τα τρόφιμα που έχουν λήξει.

«Δόθηκε άδεια να πωλούνται ληγμένα τρόφιμα με δόλωμα χαμηλότερες τιμές. Ντρέπομαι ειλικρινά για αυτή την απόφαση. Αυτοί που δημιούργησαν τη νέα φτώχια, τώρα δυστυχώς φαίνεται ότι επιχειρούν προς χάριν κέρδους να την ξεκάνουν κιόλας. Να παρθεί η απόφαση πίσω» λέει σε ανακοίνωσή του ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος.

Με τους νέους κανόνες διακίνησης/εμπορίας προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, η διάθεσή τροφίμων «περασμένης χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας» επιτρέπεται πλέον νόμιμα σε ειδικά ράφια και υπό την προϋπόθεση ότι τα τρόφιμα δεν θα ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που αλλοιώνονται. Η διάθεσή τους θα επιτρέπεται μόνο σε καταστήματα λιανικής αλλά θα απαγορεύεται σε εστιατόρια και άλλα καταστήματα εστίασης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Το δικό μας σχόλιο....

Αγαπητέ κ. Χατζηδάκη, με την λογική που σας διέπει, προφανώς δεν χρειάζεται η αναγραφή ημερομηνίας λήξης....Αλοίμονό μας!!! 
Αν κ. Χατζηδάκη πιστεύετε οτι η προτασή σας έχει πολιτική λογική τότε λυπούμαστε ειλικρινά για την παρουσία σας στο κυβερνητικό σχήμα. 
Πάρτε την απόφαση πίσω το συντομότερο, αλλιώς θεωρήστε ήδη επικίνδυνος για τον τόπο. Διαφορετικά η παραιτησή σας είναι επιβεβλημένη για το κοινό καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου