Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Πανος Καμμένος προς “Ανδρίκο” Παπανδρέου: Αν δεν έλθεις, θα κάνουμε την δίκη κάτω από το σπίτι σου!


Φωτογραφία: Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου ζητώ την παρουσία σας και την συμπαράσταση σας στα δικαστήρια της τ. σχολής Ευελπίδων στις 9 το πρωί στο κτίριο 4 όπου ο Αντρικός Παπανδρέου ζητά 1.000.000 Ευρώ έναντι της σιωπής μου για την ληστεία των 26.000.000.000 Ευρώ από την υπόθεση των CDS του ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.Στο στοίχημα δηλαδή των κερδοσκόπων για την πτώχευση των οικογενειών μας. Αν δεν έλθει ακόμη μια φορά θα Κάνουμε την δίκη κάτω από το σπίτι του......ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο αδελφός του τ. πρωθυπουργού, με αγωγή του ζητά 1 εκ. από τον Πάνο Καμμένο. Η αγωγή κατατέθηκε πριν γίνει γνωστή η εμπλοκή του με την Unigestion και η Ελβετική του εταιρεία. Η στοιχειώδης λογική υπαγορεύει την φυσική παρουσία του “αδικημένου” στο δικαστήριο. Για να το πούμε πιο “λαϊκά”: “Με αδίκησες ρε! Με συκοφάντησες! Θα σε σύρω στα δικαστήρια, θα είμαι εκεί και θα απαιτήσω να γίνει η δίκη”.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, συμβαίνει το αντίθετο. Ξημεροβραδιάζεται ο …κατηγορούμενος στο δικαστήριο, απαιτεί να γίνει η δίκη, ΠΑΝΤΑ περιέργως δίδεται αναβολή και ως άλλος γκουρού ο κύριος Παπανδρέου δεν εμφανίζεται στο δικαστήριο. Ίσως να έχει και χάρισμα.

Πάντως ο Καμμένος δεν φαίνεται διατεθιμένος να του την …χαρίσει! Δείτε τη δήλωσε πριν από λίγο:

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου ζητώ την παρουσία σας και την συμπαράσταση σας στα δικαστήρια της τ. σχολής Ευελπίδων στις 9 το πρωί στο κτίριο 4 όπου ο Αντρικός Παπανδρέου ζητά 1.000.000 Ευρώ έναντι της σιωπής μου για την ληστεία των 26.000.000.000 Ευρώ από την υπόθεση των CDS του ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Στο στοίχημα δηλαδή των κερδοσκόπων για την πτώχευση των οικογενειών μας.Αν δεν έλθει ακόμη μια φορά θα Κάνουμε την δίκη κάτω από το σπίτι του……ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου