Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Καμμένος:Πρέπει, από τη στιγμή που το κοινοβούλιο δεν εκπροσωπεί τη βούληση του ελληνικού λαού, να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της άμεσης δημοκρατίας


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έβαλε την πρώτη υπογραφή στην πανελλαδική εκστρατεία συλλογής υπογραφών από τους πολίτες για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο που ξεκίνησαν σήμερα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την πλατεία Συντάγματος.
Μετά τον πρόεδρο υπέγραψαν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στελέχη του Κινήματος και πολίτες.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε σήμερα εδώ στο Σύνταγμα, και από σήμερα σε κάθε πρωτεύουσα νομού αλλά και σε όλες τις πόλεις, τα χωριά, τις κωμοπόλεις, τα νησιά σε όλη την Ελλάδα και ζητάμε αυτό το οποίο ζητάει το σύνολο του ελληνικού λαού, να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για να διερευνήσει ποιοι οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.

Ποιοι έφεραν τον κ. Τόμσεν για να γίνει ο υπερκυβερνήτης της Ελλάδας καταλύοντας την εθνική κυριαρχία της χώρας. Τα περισσότερα κόμματα προεκλογικά, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Πρωθυπουργού, υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό τη μια και μόνη εξεταστική επιτροπή.
Τώρα στα πλαίσια συμβιβασμού της συγκάλυψης των ευθυνών, της συμφωνίας των συγκυβερνώντων να καλύψει ο ένας τα σκάνδαλα του άλλου ο πρωθυπουργός και η Νέα Δημοκρατία κάνουν πίσω το ίδιο κάνει και η Δημοκρατική Αριστερά.
Εμείς αποστείλαμε 299 επιστολές στους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, πλην του κ. Παπανδρέου, ζητώντας να υπογράψουν τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο. Όπως είχαν υποσχεθεί και εξαπατήσει τον ελληνικό λαό προεκλογικά.

Δυστυχώς δεν συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός των 60 βουλευτών όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα και από τον κανονισμό της Βουλής, τώρα πια το λόγο τον έχει ο ελληνικός λαός. Αφού επιθυμούν να συνεχίσουν να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό εντός του κτιρίου της Βουλής ο ελληνικός λαός θα παραπέμψει στο ειδικό δικαστήριο εκείνους που οδήγησαν τη χώρα στην εξαθλίωση και στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας.
 Πρέπει, από τη στιγμή που το κοινοβούλιο δεν εκπροσωπεί τη βούληση του ελληνικού λαού, να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της άμεσης δημοκρατίας.
 Η πρώτη είναι η συλλογή των υπογραφών που θα δοθούν στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα απαιτήσουμε τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής.»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου