Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Στα πρόθυρα νέου παγκοσμίου πολέμου;



Από τον “ειδικό” Επτάγονο - Μπορεί να ακούγεται ως αστείο αλλά δεν είναι.. μάλιστα μπορεί να μιλάμε για θερμοπυρηνικό πόλεμο που θα ξεκινήσει από τον.. Οκτώβριο !!! Έχει ανοίξει μία παγκόσμια ατζέντα από τους γνωστούς άγνωστους εκπαιδευόμενους μάγους που περιλαμβάνει έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με χρήση και θερμοπυρηνικών όπλων. Έχει αποφασιστεί και ουσιαστικά ξεκινήσει το τελευταίο στάδιο των πολέμων των σταυροφοριών. Οι Δυτικοί με πρωταρχηγούς την φάρα της γενιάς του Δαυίδ και την ελίτ της Ιερουσαλήμ (που σήμερα κατοικοεδρεύουν στις Η.Π.Α.) έχουν περάσει στην ολοκλήρωση του σχεδίου. 


Το σχέδιο έχει ξεκινήσει επίσημα πριν από διακόσια έτη. (Ουσιαστικά όμως άρχισε από τους Σταυροφορικούς πολέμους για την ανάκτηση των εδαφών του Ισραήλ και της Ιερουσαλήμ). 


Ξεκίνησε λοιπόν επίσημα με απελευθερωτικά κινήματα στα 1800 με 1830 ενάντια στην Οθωμανική τότε αυτοκρατορία. Σε αυτό το πλαίσιο επαναστάτησε και η Ελλάδα με στήριξη των δυτικών συμμάχων.

Με την διεξαγωγή του πρώτου παγκοσμίου πολέμου καθώς και των Βαλκανικών, οι Οθωμανοί εκδιώχτηκαν επιτυχώς από την Ευρώπη. Πρέπει να γνωρίζετε πως το τελικό σχέδιο είναι η απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ από τους Άραβες, (όπως και ήδη έγινε και ο πλήρης έλεγχος της γίνεται σήμερα από την γενιά του Δαβίδ (Ροκφέλερ-Ροθτσάϊλντ- Κίσινγκερ – Αγγλική βασιλική οικογένεια) που είναι απ’ευθείας απόγονοι του Σολωμόντα).

Δεν έχει να κάνει με Ιουδαίους ή Χριστιανούς ή με Άραβες-μουσουλμάνους. Έχει να κάνει καθαρά με μια πολύ συγκεκριμμένη φάρα με καταγωγή από τον Σολομώντα και με θρησκευτικές πεποιθήσεις που ανήκουν σε πολύ παλαιότερες εποχές όπου λατρεύονταν η φύση, η Θεά και η γονιμότητα. Μιλάμε για την λατρεία της Αφροδίτης-Αστάρτης-Γαίας-Άρτεμης-Κυβέλης-Αστεράθ-Λίλιθ κτλ. Οι ΗΠΑ μάλιστα σήμερα την λατρεύουν με το κολοσιαίων διαστάσεων άγαλμα της Ελευθερίας και με την Αστερόϊσα (την εθνική τους σημαία). Μάλιστα το ίδιο το σύμβολο της Αφροδίτης είναι ο πεντάκτινος Αστήρ αλλά και τα δύο τρίγωνα τοποθετημένα το ένα μέσα στο άλλο (βλέπε σημαία του σύγχρονου κράτους του Ισραήλ).

Η σημερινή λατρεία αυτής της θεάς στον χριστιανικό κόσμο καλύπτεται με την λατρεία της Μαρίας της Μαγδαλινής και τις γραφές των μη κανονικών βιβλίων της Αγίας Γραφής. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα θρησκευτικό σύστημα που επιβιώνει για χιλιάδες χρόνια μέσα από μυστικούς συμβολισμούς και χρησιμοποιώντας ως μέσο τις σύγχρονες θρησκείες. Τελικός σκοπός αυτής της θρησκευτικής και πολιτικής ομάδας είναι η κατάκτηση της Ιερουσαλήμ και το χτίσιμο του τρίτου νέου ναού του Σολομώντα.

Η κατάκτηση του Ισραήλ έχει ήδη επιτευχθεί. Αλλά το χτίσιμο του ναού όχι. Εμπόδιο είναι οι μουσουλμάνοι οι οποίοι πρέπει να καμφθούν πλήρως έτσι ώστε να μπορέσουν να καταστρέψουν το μουσουλμανικό τέμενος πάνω στον ναό του Σολομώντα και μετά να χτιστεί ο νέος ναός. Επίσης πρέπει να καταστραφεί οποιαδήποτε άλλη θρησκεία και να επιβληθεί η νέα (δηλαδή παλιά) θρησκεία και λατρεία της φωτεινής θεάς.

Το Ισραήλ απελευθερώθηκε με το πρόσχημα του επίσης στημένου δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Ο πόλεμος αυτός ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης παγκόσμιας οικονομικής κρίσης της δεκαετίας του ’30. Κρίση επίσης στημένη όπως και η σημερινή.

Στα σημερινά χρόνια έχει ήδη ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Επίσημα άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2001 με τους δίδυμους πύργους και εν συνεχεία με τις επεμβάσεις σε Αφγανιστάν – Ιράκ.
Μετέπειτα στήθηκε μία νέα παγκόσμια οικονομική κρίση για να προκαλέσει μεγαλύτερη κλιμάκωση των γεγονότων. Παράλληλα προκλήθηκε η λεγόμενη αλυσιδωτή Αραβική άνοιξη εκτοπίζοντας τα παλιά καθεστώτα και εγκαθιδρύοντας νέα καθεστώτα απόλυτα ελεγχόμενα από τους Δυτικούς και την φατρία του Δαβίδ. Ενημερωτικά το σύμβολο του οίκου του Δαβίδ είναι και πάλι αυτό το ίδιο το σύμβολο της Θεάς δηλαδή η σύγχρονη σημαία του Ισραήλ.

Συνεχίζοντας, η Αραβική άνοιξη πρόκειται να τελειώσει στην Συρία αλλά όχι με ειρηνικό τρόπο.
Θα προκληθεί πόλεμος μεταξύ Δυτικών (ΗΠΑ – Αυστραλία – Νέα Ζηλανδία – Καναδάς – Ευρώπη) από την μία πλευρά και Ρωσίας-Ιράν-Κίνας-Βόρειας Κορέας από την άλλη. Τα χαρτιά ήδη άνοιξαν. Η Τουρκία θα πάρει το μέρος των Δυτικών. Γιαυτό κλιμακώνει τις σχέσεις της με την Συρία. Η δε Συρία προστατεύται από τον άξονα της Ρωσίας. Η Ρωσία επίσης όμως ελέγχεται από την γενιά του Δαβίδ και απλά εξυπηρετεί τους στόχους αυτής της παγκόσμιας αδελφότητας.
Όταν λοιπόν η Τουρκία επιτεθεί στην Συρία (μόνη ή με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ) τότε η Ρωσία θα επιτεθεί στην Τουρκία από τον Βορά. Πιθανότατα θα καταλάβει την Κωνσταντινούπολη για τον έλεγχο των στενών του Βοσπόρου.
Παράλληλα το ΝΑΤΟ θα επιτεθεί και στο Ιράν για να αποτρέψει δήθεν πυραυλικά χτυπήματα του Ιράν στο Ισραήλ αλλά και αλλού. Τότε θα ξεκινήσει ο Ρωσο-Ιρανο-Κινεζικός άξονας να επιτίθεται στο ΝΑΤΟ. Αρχικά οι μάχες θα γίνουν με συμβατικά όπλα αλλά τελικά θα χρησιμοποιηθούν και θερμοπυρηνικά.

Όλα αυτά φαίνεται να πιέζουν η Αδελφότητα να συμβούν με αρχή από το φθνινόπωρο του 2012. Πιθανότατα στις αρχές Οκτωβρίου.

Εδώ και πέντε χρόνια έχουν ήδη διαμορφωθεί καταφύγια σε όλο τον πλανήτη πλήρως εξοπλισμένα για να προστατέψουν ένα “επιλεγμένο”-”επίλεκτο” κομάτι του παγκόσμιου πλυθυσμού. Θα είναι ένα κομάτι πλήρως υποταγμένο στην θέληση της Αδελφότητας και της Νέας Τάξης Πραγμάτων (Novus Ordo Seclorum – ) όπως λέει και στο Αμερικανικό δολάριο. Μετά από την διεξαγωγή του Τρίτου παγκόσμιου πολέμου το οφελιμικό αποτέλεσμα για την αδελφότητα θα είναι πολλαπλό και τελικό – ( τελική λύση !).
Θα έχουν επιτύχει την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και την επικράτηση μόνο των φιλικά προσκείμενων σε αυτούς. Θα έχουν εξολοθρευτεί όλες οι υπόλοιπες μεγάλες θρησκείες (Χριστιανική – Ιουδαϊκή – Μουσουλμανική κτλ).
Θα επιβληθεί αναγκαστική παγκόσμια κυβέρνηση με έναν μη δημοκρατικά επιλεγμένο παγκόσμιο ηγέτη.
Επίσης θα καθιερωθεί η νέα (δηλαδή η παλιά) παγκόσμια θρησκεία. Στην νέα αυτή τάξη πραγμάτων το σύστημα διακυβέρνησης δεν θα είναι πλέον δημοκρατικό αλλά Φαραωνικό-πυραμιδωτό με την Αδελφότητα στην κορυφή της πυραμίδας ως νέοι Ηγέτες-Ιερείς-Πολεμιστές. (όπως στα χρόνια της Αρχαίας Αιγύπτου).

Η βάση της Πυραμίδας θα αποτελείται από τις υποταγμένες μάζες οι οποίες δεν θα θέλουν να ακούνε για δημοκρατία και οικονομικές κρίσεις (όντας εξαντλημένες από τους πολέμους των προηγούμενων ετών). Έτσι θα πιστέψουν πως αιτία όλων των δεινών ήταν η Δημοκρατία και γιαυτό με την θέλησή τους θα υποταχθούν στο νέο συγκεντρωτικό φασιστικό σύστημα διακυβέρνησης. (Αυτό ήδη αρχίζει να συμβαίνει σήμερα και στην χώρα μας με την άνοδο ολοκληρωτικών φασιστικών πολιτικών χώρων όπως αυτός της Χρυσής Αυγής.) Οι νέοι παγκόσμιοι πολίτες θα είναι σημαδεμένοι (όπως οι αγελάδες) με τσιπάκια ταυτοποίησης πολίτη φυτεμένα στο σώμα τους. Ενημερωτικά ο Ομπάμα έχει ήδη περάσει νόμο για την υποχρεωτική εμφύτευση αυτών των τσιπς σε όλους τους Αμερικανούς πολίτες μέσα στο 2013.

Η τροφή του πληθυσμού θα είναι πλήρως ελεγχόμενη με τεχνιτές κρεατομάζες (έχει ήδη γίνει) και με λαχανικά μειωμένης θρεπτικής αξίας και αποκλειστικής παραγωγής – τυποποίησης από ορισμένες εταιρείες (επίσης ήδη έχει γίνει). Τα εμβόλια και η χορήγηση αγνώστων ουσιών-φαρμάκων θα είναι υποχρεωτική για την δήθεν καλή διατήρηση της υγείας των πολιτών.

Στην νέα αυτή τάξη πραγμάτων θα υπάρχει μόνο μία ισχυρή Ελίτ που θα απολαμβάνει την ελευθερία της και από την άλλη θα υπάρχει η μάζα των ανθρώπων που θα ομοιάζουν περισσότερο με ζόμπι – δούλους παρά ανθρώπους.

Το σχέδιο λοιπόν είναι αυτό. Όσοι δεν το πιστεύουν είναι απλά πολύ αθώοι. Αυτοί που είναι ήδη μέσα στις λέσχες αυτής της Αδελφότητας το γνωρίζουν πολύ καλά. Δεν γνωρίζουμε αν τελικά θα πετύχει τώρα ή αργότερα. Ελπίζουμε απλά να μην πετύχει ποτέ. Ένα είναι σίγουρο. Όσο υπάρχεια αυτή η φατρία, τόσο θα κινδυνεύει η παγκόσμια κοινότητα είτε τώρα είτε μετά από πολλά χρόνια. Πρέπει να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση και να ετοιμαστούμε για προσωπικές θυσίες στο όνομα της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.
Εμείς οι Έλληνες το γνωρίζουμε αυτό καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο λαό..

ΕΠΤΑΓΟΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου