Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Καναπεδάτοι Έλληνες….


revolutionΔεν μας είχα για τόσο χέστες…  Φαίνεται οι δυνάμεις κατοχής έχουν καταφέρει να τοποθετήσουν τους Έλληνες πολίτες ακριβώς εκεί που τους θέλουν· στον πάγο. 11,5 δις ευρώ θα φύγουν από τις συντάξεις και το εισόδημα των Ελλήνων. Η ύπατη αρμοστεία μάλιστα δέχτηκε και 4ις εκπροσώπους του Σύριζα για να συμφωνήσουν ότι τα μέτρα είναι άδικα…. αλλά αναγκαία όπως λέει η διεθνής τοκογλυφία. Η αξιωματική αντιπολίτευση του προτεκτοράτου δηλαδή, δέχεται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον κατακτητή και τον εκπρόσωπό τους Χορστ Ράϊχενμπαχ, ανταλλάσσοντας χειραψίες και βγάζοντας φωτογραφίες. Στον αντίποδα  Ιταλία και Ισπανία ταράζονται από τις τεράστιες σε συμμετοχή διαδηλώσεις. Το ίδιο και η Πορτογαλλία. Το προτεκτοράτο η Ελλάς, συνεχίζει ακάθεκτη στον δρόμο της Κατοχή χωρίς καμία  αντίδραση… Κάτι προγραμματισμένες 24ωρες ψιλοαπεργίες για να πούνε οτι κάτι έκαναν και τα συνδικάτα. Καθήστε. Καθήστε και άλλο στους καναπέδες σας…. Αράξτε, αράξτε μέσα στο φόβο σας, αράξτε μέσα στην αβεβαιότητα και τον τον τρόμο. Αράξτε μέσα στην πεποίθησή σας  ότι το κόμμα σας,  θα σας σώσει, μόλις λάβει την εξουσία, με ένα μαγικό ραβδί και θα ανακτήσετε πάλι το εισόδημά σας και την εθνική σας κυριαρχία…. Αράξτε καναπεδάτοι ραγιάδες. Μέχρι στιγμής αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο Έλληνας φοβάται ή είναι βολεμένος.
 Τι περιλαμβάνουν τα 11,5 δις;
Αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67 έτη
Περικοπή συντάξεων από τα  700 ευρώ κλιμακωτά από 2- 20%
Εκας μόνο στους δικαιούχους άνω των  65 ετών
Κατάργηση δώρων των συνταξιούχων αλλά και των  δημόσιων υπαλλήλων
Μείωση εφάπαξ από 2 – 52
Εκτακτη εισφορα στις κύριες συντάξεις
Αύξηση κατά  5 έτη για κατότατη
Μείωση μισθών στον στενό δημόσιο τομέα
Μεγαλύτερη μείωση μισθών στις ΔΕΚΟ
Περεταίρω μείωση στις δαπάνες των ΟΤΑ

Πρόκειται για μέτρα που θα ρουφήξουν από το εισόδημα της μεσαίας και φτωχής τάξης για να πάνε στις τσέπες τις ύπατης αρμοστείας του Ράιχενμπαx απευθείας

Τα μέτρα αυτά  - που ψευδώς διαδίδουν ότι θα είναι τα τελευταία – θα δημιουργήσουν την μεγαλύτερη ύφεση και θα μας γυρίσει σε επίπεδα του 19 40. Η εγχώρια τρόϊκα κάνει ότι της λέει η εξωτερική, επιβεβαιώνοντας έτσι το γεγονός οτι είμαστε υπο διπλή κατοχή. Νομικά προστατεύονται απόλυτα από το Σύνταγμα, ή Σύνταγμα προστασίας κακοποιών όπως το ονομάζει ο καθηγητής Γ.Κοντογιώργης.

Είναι λοιπόν στο χέρι μας να γεμίσουμε τους δρόμους (δεν είναι ανάγκη το Σύνταγμα), ώστε να μεγαλώσει η διαπραγματευτική ικανότητα του Πρωθυπουργού μας antonis Σαμαράς. Φανταστείτε! Είναι το ίδιο να διαπραγματεύεσαι με 1.000.000 πολίτες στον δρόμο; Αντιλαμβάνεστε τη πίεση θα ασκούσαμε στους διεθνείς τοκογλύφους, που υπο τον φόβο να τα χάσουν όλα και να βγει το σύστημα δουλείας που έχουν χτίσει μαζί με τους τραπεζίτες εκτός ελέγχου, δεν θα έπερναν ούτε το 1/10 από τα μέτρα που παίρνουν τώρα; Να σας θυμίσω μόνο οτι προεκλογικά, υπο τον φόβο εκλογής της παράταξης του Σύριζα στο τιμόνη της χώρας, το ΔΝΤ προέβαινε σε δηλώσει όπως “Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλα μέτρα λιτότητας”. Φυσικά εφόσον ο άνθρωπός του εξελέγει, τα μέτρα συνεχίζονται με τον ποιο βάρβαρο τρόπο.
Εμπρός λοιπόν να διεκδικήσουμε την ελευθερία μας και να απαιτήσουμε την επαναπροώθηση της τρόϊκας και όλων των ναζιστικών κλιμακίων της Εν Ελλάδι πίσω από εκεί που ήρθαν, μέσα από μια Γενική πολιτική απεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου