Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Χαστούκι Πεπόνη – Μουζακίτη στην λίστα – τσίρκο του Πρώτου Θέματος (από την οποία απουσίαζαν οι φίλοι των Γερμανών βεβαίως βεβαίως…)


Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης σε δήλωσή τους μεταξύ άλλων επισημαίνουν απαντώντας στο θόρυβο των τελευταίων ημερών περί υπάρξεως ενδείξεων για παράνομο πλουτισμό πολιτικών ότι «Άπαντα τα αορίστως διαδιδόμενα τυγχάνουν αβάσιμα»για να προσθέσουν ότι « επ’ ουδενί δεν μπορεί οι εν εξελίξει ευρισκόμενες έρευνες να ταυτίζονται με τα αναγραφόμενα στον Τύπο».

Λαϊκά ξέρετε πως μεταφράζεται αυτό. Για άλλη μία φορά βγάλαμε τους Τσουκατομαντέληδες από το κάδρο και ανακαλύψαμε για 35η φορά ότι ο Βελόπουλος έκανε έμβασμα στο εξωτερικό για …εισαγωγές! Αλλά τι να το κάνεις; Εδώ ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου είναι ακόμα έξω, όπως και κάποιοι δημοσιογράφοι που έλεγαν ότι “δεν υπάρχει περίπτωση για αναδιάρθρωση του χρέους” και ότι ο “μέγας ηγέτης Παπανδρέου θα φτιάξει τα σούπερ σχολεία”. Πιθανώς, εννοούσαν τα μοναδικά σχολεία χωρίς βίβλία. Cyber – schools.

Δόξες Γκαίμπελς στην Ελλάδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου