Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Έλεος κύριε ΚΟΥΒΕΛΗ...


Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΥΠΟΥ..
 ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ…!!!

Thoureios
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ κ. ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ έχει βαλθεί να τρελάνει τους Έλληνες.

Από την μία προγραμματίζει επίσκεψη στην Ευρώπη για να ενημερώσει λέει τους κοινοτικούς εταίρους για το πρόγραμμά του δηλώνοντας την πλήρη υποτέλειά του, από την  άλλη έχει 7 σημεία αναθεώρησης του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης.

Χτες στη διακαναλική συνέντευξη μας είπε ότι  έχει κυβερνητική πρόταση για την σωτηρία της Ελλάδας.
Μάλλον νομίζει ότι απευθύνεται σε λαό χωρίς μνήμη και είναι ο μόνος πολιτικός που υποτιμάει τον Ελληνικό λαό περισσότερο από όλους τους άλλους.

Μην ξεχνάμε ότι είναι ο πολιτικός που πρότεινε για Δήμαρχο της Αθήνας τον κ. ΚΑΜΙΝΗ και αντίστοιχα για Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης τον κ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ.

Ο μεν της Αθήνας φρόντισε για  την καταστροφή της και την... απαξίωση του κέντρου γεμίζοντάς την λαθρομετανάστες ,ο δε της Θεσσαλονίκης φροντίζει καθημερινά για την Τουρκοποίηση της.

 Από την άλλη έχει και την ΡΕΠΟΥΣΗ για να ολοκληρώνεται το puzzle.

Σήμερα θεωρώντας ότι ο Ελληνικός λαός στερείται μνήμης και ικανότητας να αξιολογεί τους πολιτικούς του ,βγαίνει με θράσος και  παριστάνει τον ΣΟΦΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.


Ας μας πει όμως αν στην πρόταση του για μια οικουμενική κυβέρνηση προτείνει τον εαυτόν του για Πρωθυπουργό, η θα μας προτείνει κάποιους αντίστοιχους των δύο «εξαίρετων» δημάρχων του.

Έλεος κύριε ΚΟΥΒΕΛΗ, σε μάθαμε ποια, καιρός είναι να μαζευτείς, και γιατί όχι να πας να βρεις τους φίλους σου, ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΜΑΝΟ κλπ, που παριστάνουν τους ΣΟΦΟΥΣ πολιτικούς αναλυτές της εποχής μας.

http://wwwaristofanis.blogspot.cz/2012/06/blog-post_8778.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου