Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

«Κεντροδεξιά συνεργασία»(δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς με όλους εκτός των αντιμνημονιακων, καθαρή ομολογία).


«Το εγχείρημα Παπαδήμου είχε κάποιες εγγενείς αδυναμίες, πιστεύω ότι για κάποια σημαντικά ζητήματα είναι καλό να αναζητούνται ευρύτερες συναινέσεις, από την κάλπη και αυτοδυναμία να μην προκύψει η ΝΔ θα είναι ο διαμορφωτής των εξελίξεων για την επόμενη ημέρα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Real fm και την Κάτια Μακρή.
Ο υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β’ Αθήνας, τόνισε ότι, η ΝΔ έχοντας λάβει ισχυρή εντολή μπορεί να αποτελέσει τη βάση της νέας κυβέρνησης. Είναι κατανοητό ότι τα κόμματα προσπαθούν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα και αυτό κάνει η ΝΔ, η ΝΔ και αυτοδύναμη να είναι οφείλει να αναζητήσει ευρύτερες συναινέσεις, για το θέμα του σχηματισμού κυβέρνησης εάν δεν υπάρχει αυτοδυναμία οφείλει να στραφεί πρώτα στα κεντροδεξιά φιλοευρωπαϊκά κόμματα. Εκτός από τον κ. Καμμένο και την Χρυσή Αυγή.
Σχόλιο : (δηλαδή  εμμέσως πλην σαφώς με όλους εκτός των αντιμνημονιακων, καθαρή ομολογία).
«Εύχομαι η Χρυσή Αυγή να μην μπει στο κοινοβούλιο, δεν έχω δει κανένα υποψήφιό της στα τηλεοπτικά παράθυρα,δεν βγαίνουν γιατί εάν τους δουν οι πολίτες θα τρομάξουν» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου