Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

«Αυτοδυναμία» ΠΑΣΟΚ στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού!


Όχι, δεν πρόκειται για αστείο. Το ΠΑΣΟΚ αναδείχθηκε πρώτο στις επιλογές των κρατούμενων στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού λαμβάνοντας 20 ψήφους. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 7 ψήφους, η Κοινωνική Συμφωνία και η Χρυσή Αυγή από 5, η Ν.Δ. και ο ΛΑ.Ο.Σ. από 4 και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2.
Ωστόσο, οι επιλογές των κρατούμενων που δεν είναι έγκλειστοι σε ψυχιατρείο,  ανέδειξαν πρώτα κόμματα τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή.
Ειδικότερα, και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα, στον Κορυδαλλό οι κάλπες ανέδειξαν πρώτη τη Χρυσή Αυγή με 37 ψήφους. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 32, το ΠΑΣΟΚ με 16 και η Νέα Δημοκρατία με 10 ψήφους.
Εννέα έγκλειστοι ψήφισαν τους Οικολόγους Πράσινους, 7 τη ΔΗΜ.ΑΡ., 5 το ΚΚΕ, 4 τον ΛΑ.Ο.Σ., 4 τους Ανεξάρτητους Έλληνες, 3 το κίνημα Δεν Πληρώνω, 3 τη Δημοκρατική Αναγέννηση, 3 την Ένωση Κέντρου, 2 το ΚΚΕ Μ-Λ και από μία 1 ψήφο έλαβαν τα κόμματα των Τροτσκιστών και των Πειρατών.
Εντύπωση προκαλούν και τα αποτελέσματα από τις Φυλακές Νιγρίτας Σερρών. Πρώτο κόμμα με μεγάλη διαφορά στις προτιμήσεις των έγκλειστων εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 26%.
Βάλια Νικολάου, στον Ελεύθερο Τύπο   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου