Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΠΑΨΤΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ – ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ!


20120510-081138.jpgΑντίθετα, εάν γίνει εξεταστική με την παρούσα σύνθεση, θα καταλήξει σε φιάσκο. Τι θα πουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ; “κατηγορούμε αυτόν που του δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης ως υπουργό του Παπαδήμου”;
Η προβοκατόρικη είδηση λοιπόν, προϊόν ακόμα ενός non – paper που φιγουράρισε και στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων (πόση ξεφτίλα πια…), δεν έχει καμμία υπόσταση ούτε καν για την απιστία και την παράβαση καθήκοντος αφού ο νόμος έχει ήδη αλλάξει και αυτά παραγράφονται στην δεύτερη σύνοδο.
Άρα, ακόμα και αν γίνουν εκλογές, οι Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου και οι συνεργάτες τους μπορούν να διωχθούν και για τα “πταίσματα”, χωρίς να τους καλύπτει ο νόμος περί (μη) ευθύνης υπουργών.
Πως είναι δυνατόν πάντως αυτοί που δολίως λοιδόρησαν το μέγα σκάνδαλο των CDS να 
“καίγονται” τώρα για την τιμωρία των ενόχων, πως γίνεται αυτοί που απέκρυψαν ακόμα και τη νέα παραίτηση Πεπόνη για να μην μπει η υπόθεση στο αρχείο να κόπτονται μπας και γλιτώσει ο Παπακωνσταντίνου, είναι ανέκδοτο. Το να έχεις κουμπάρο στον συνέταιρο του Κλέωνα, δεν είναι αρκετή δικαιολογία.
Και η σύσταση συμμορίας δεν παραγράφεται. Ούτε για συγγενείς, ούτε για φίλους.
ΥΓ. Προς Ανεξάρτητους Έλληνες: Να διαβάζετε πριν βγείτε στα κανάλια, για να μην αφήνετε την προπαγάνδα να περνάει στον κόσμο ακούγοντας σαν χάνοι τα ψεύδη. Ο κόσμος δεν είναι πανεπιστήμονας και δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάζει την κάθε λεπτομέρεια. Εσείς είστε για να μην ακούτε την προπαγάνδα με ανοιχτό το στόμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου