Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

«Σωματοφύλακες» του Άκη Βενιζέλος και Λοβέρδος


Διαβάστε τώρα μια ακόμα αποκάλυψη για τις σχέσεις του κρατούμενου σήμερα ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ με την σημερινή … ηγεσία του πάλαι ποτέ παντοδύναμου Κινήματος:
Την υπεράσπιση του Άκη Τσοχατζόπουλου και την πολιτική προστασία του είχε αναλάβει επί σειρά ετών το ΠΑΣΟΚ, και ειδικότερα πρωτοκλασάτα στελέχη του, όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος, οι οποίοι τώρα ευαγγελίζονται την κάθαρση. Όπως φαίνεται στα έγγραφα που δημοσιεύουμε  Βενιζέλος και Λοβέρδος υπερασπίζονταν τον Άκη με κάθε τρόπο στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, η οποία διερευνούσε ένα ακόμη εξοπλιστικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλεκόταν ο πρώην υπουργός Άμυνας. Πρόκειται για το σκάνδαλο των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων TOR-M1. Στο επίκεντρο εκείνου του σκανδάλου ήταν τα εκατομμύρια ευρώ που κατέληξαν στην offshore εταιρία «Bluebell». Η εξεταστική επιτροπή που έκανε το ΠΑΣΟΚ δεν άνοιξε τους λογαριασμούς αυτής της εταιρείας κι έτσι ο Άκης απαλλάχθηκε με τις υπογραφές του Βενιζέλου και του Λοβέρδου. Αντιθέτως η δικαιοσύνη τους άνοιξε κι έτσι στοιχειοθετήθηκε η κατηγορία του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος και ο Άκης βρίσκεται στην … ΓΑΔΑ
Διαβάστε όμως το πόρισμα της εξεταστικής που συνυπογράφουν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο Λοβέρδος : «Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Αμυνας, κ.κ. Απόστολο-Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, που επί μήνες προσεβλήθησαν και διασύρθηκαν αδίκως»… από τη ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου