Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ποιός έχασε την ντροπή κ. Ραγκούση για να την βρείς εσύ;


Τον τελευταίο ειδικά καιρό όταν  περπατάς  στους  διαδικτυακούς δρόμουςκαι τα σοκάκια, διαρκώς  κινδυνεύεις να πατήσεις τον εμετό κάποιου πολιτικού  ή  το προϊόν της αφόδευσης  διάφορων μυστήριων  επαναστατών  ή ελλαδεμπόρων...


Ένας απο τους "εμετούς" που συνάντησα  ήταν και αυτός  του  περιβόητου  Ραγκούση (ο τωρινός του ρόλος είναι αυτός της πατερίτσας του Αβραμόπουλου  στο  ΥΠΕΘ)  ο οποίος  σήμερα το πρωί  στο  ραδιοφωνικό μαγαζί  του  Λαμπρακιστάν  δήλωσε  ότι "ντρέπεται για το   πολιτικό σύστημα".

Φυσικά  δεν ένοιωσε ντροπή  για όλα  όσα έκανε  εναντίον της Ελλάδας και του ελληνικού λαού  υπηρετώντας  σαν  αφοσιωμένος  ευνούχος  αυτό το σύστημα για το οποίο δήθεν  ντρέπεται.

Δεν νοιώθει  καν  ενοχές  για το ότι    μαζί με τους άλλους δωσίλογους είναι υπεύθυνος  για  όλους αυτούς  τους αδελφούς μας  που έχασαν ή θα χάσουν τη ζωή και την ψυχή τους αυτοκτονώντας εξ αιτίας της απελπισίας  στην οποία τους οδήγησε η λυκοσυμμορία του.

Δεν ντρέπεται  φυσικά  για το ότι  πολιτικά "άνθησε"  με λίπασμα  την  ιδεολογική κοπριά του Πάγκαλου και των άλλων  σοσιαλ-αφοδευόντων  του ΠΑΣΟΚ.

Να γιατί μετά την υποκριτική   και φευγαλέα επίδειξη  "αιδούς"  βιάστηκε να δηλώσει  (μπας και παρεξηγηθεί  κατά λάθος) ότι  " ...οι μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να προχωρήσουν ανεξαρτήτως προγράμματος ή υποχρεώσεων της χώρας..."

Και για να καταλαβαινόμαστε , "μεταρρυθμίσεις"    είναι  όλα αυτά  τα  φριχτά  βασανιστήρια  που έχουμε  υποστεί σαν λαός και  εκείνα  τα χειρότερα που έρχονται.

    "Μεταρρύθμιση" π.χ  είναι  να... φορολογούνται  αγρίως   οι μικροί και  ελαφρότατα οι μεγάλοι.
    "Μεταρρύθμιση" είναι  να  μην  υπάρχουν  ούτε γάζες στα δημόσια νοσοκομεία  και να πεθαίνουν   π.χ καρδιοπαθή παιδάκια  απόρων ή νεοπτώχων  αδελφών μας επειδή   ο Λοβέρδος έκλεισε  το μοναδικό  και πετυχημένο  παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο.
    "Μεταρρύθμιση" είναι να  παίρνεις  300 ευρώ  σύνταξη ή μισθό τα οποία με το ζόρι σου φτάνουν  για να ζήσεις  σε κάποιον  καταυλισμό χωρίς νερό και ρεύμα.
    "Μεταρρύθμιση" είναι  να  σου δένουν τα χέρια  πισθάγκωνα και να σε σφραγίζουν σαν σφαχτό  με μία κάρτα- ρουφιάνο  όπως θα είναι η "Κάρτα του Πολίτη".
    "Μεταρρύθμιση" είναι να βλέπεις  το παιδί σου να λιποθυμάει απο την πείνα  μέσα στην τάξη για  να μπορούν  να  ζούν μέσα στη χλιδή και την  βρώμα  οι τραπεζίτες , οι πετρελαιάδες, οι καναλάρχες , οι πολιτικοί  και κάθε άλλο σαπρόφυτο του συστήματος.

Άι  σιχτίρ  κύριε Ραγκούση  εσύ και οι   ψευτο- ντροπές σου.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου