Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Δεν θα είναι υποψήφιος και ο Σ. Χατζηγάκης – Tι λέει για τον Σαμαρά στην επιστολή του


Σύμφωνα με πληροφορίες της ΝΕΤ, ο Σωτήρης Χατζηγάκης δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.

Η λίστα με όσους πολιτικούς αποφασίζουν να μην συμμετάσχουν στις εκλογές, μακραίνει καθημερινά.

«Θα επιστρέψω ενεργά στη ΝΔ αμέσως μετά την απομάκρυνση από την ηγεσία του κόμματος του... κ. Σαμαρά –που δεν θ’ αργήσει να γίνει- και της ηγετικής του φράξιας», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.

«Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις, ο κ. Σαμαράς άλλαξε ρότα, έκανε στροφή 180ο και υιοθέτησε τις θέσεις μου για τις οποίες με υπερβολική εμπάθεια και εκδικητικότητα με διέγραψε!».
«Διέγραψε έναν βουλευτή που επί 38 χρόνια συνεχώς αγωνίζεται με συνέπεια, με μαχητικότητα και αγάπη για την παράταξη, κάτι το οποίο δεν μπορεί να το υποστηρίξει κανείς για τον κ. Σαμαρά», υπογραμμίζει ο κ. Χατζηγάκης στην δήλωσή του.

«Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως οδήγησε σε συνειδησιακά αδιέξοδα εκλεκτούς βουλευτές και στελέχη που είχαν εκτεθεί υποστηρίζοντας την δική του ΄΄αντιμνημονιακή΄΄ ρητορική των προηγούμενων ετών. Έτσι διέγραψε 22 αξιοπρεπείς και συνεπείς βουλευτές που υποστήριζαν προ ολίγων εβδομάδων τις δικές του θέσεις!! Σήμερα βέβαια τους εκλιπαρεί να επιστρέψουν στο κόμμα».

H είδηση έρχεται λίγες ώρες μετά την αινιγματική δήλωση του Σταύρου Δήμα για τη συμμετοχή τους στις εκλογές. Διαβάστε το θέμα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου