Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Πότε θα στηθούν οι κάλπες;


Τον Απρίλιο με την σταύρωση, ή τον Μάιο που είναι παχιές οι μύγες;
Για την ύπαρξη συμφωνίας μεταξύ του ιδίου και των πολιτικών αρχηγών που μετέχουν στην κυβέρνηση να διεξαχθούν Εθνικές εκλογές στην Ελλάδα στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος.
Αυτά γράφει η “Καθημερινή” και από το πρωί δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το πότε ακριβώς θα στηθούν οι κάλπες.
Υπενθυμίζουμε ότι Σαμαράς ς έχει πει να προκηρυχθούν οι εκλογές αμέσως μετά το PSI, ενώ μετά την τελευταία σύνοδο κορυφής του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες όλοι στη ΝΔ μιλούσαν για εκλογές εντός του Απριλίου.
Ποιές είναι οι ημερομηνίες;
Το PSI αναμένεται να ολοκληρωθεί την άλλη Παρασκευή 9 Μαρτίου.
Στις 20 Μαρτίου αναμένεται να υπογραφεί και η Δανειακή.
Το ΠΑΣΟΚ βγάζει αρχηγό στις 18 Μαρτίου (αν βγάλει γιατί όπως διαβάζουμε οι τοπικές οργανώσεις είναι διαλυμένες και ούτε κάλπες δεν θα μπορέσουν να στήσουν σε πολλές περιοχές της χώρας)
Θεωρητικά λοιπόν οι εκλογές μπορούν να γίνουν και στις 8 Απριλίου, των Βαϊων, αφού για την διεξαγωγή τους απαιτείται ένα μίνιμουμ 20 ημερών.
Επειδή όμως το βλέπω λίγο δύσκολο να γίνονται εκλογές εκείνη την ημέρα, επειδή ορισμένοι δεν θα θέλουν να σταυρωθούν πριν από τον Χριστό και επειδή Πάσχα εκλογές δεν γίνονται, όπως και Κυριακή του Θωμά (22/4) επειδή το χριστεπώνυμο πλήρωμα δεν θα τους πιστέψει ότι τις κάνουν τότε και δεν θα προσέλθει στις κάλπες, μας μένει η 29η Απριλίου. Αλλά τότε θα μας πουν να μην σας βάζουμε να ξαναπηγαίνετε στα χωριά σας τόσο γρήγορα ας πάμε τον Μάιο που είναι παχιές οι μύγες και θα είναι έτοιμος και ο Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου