Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Προσκλητήριο ενότητας της παράταξης από τον Καραμανλή




Σημαίνουσα πολιτική παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή στον “Τύπο της Κυριακής” που κυκλοφορεί αύριο. Ο κ. Καραμανλής επισημαίνει ότι είναι εθνική ανάγκη η υπερψήφιση της ΝΔ στην επικείμενη κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.
Ο τέως πρόεδρος της ΝΔ εκφράζει την ανάγκη συσπείρωσης όλων των στελεχών και ψηφοφόρων του κόμματος και την κήρυξη πανστρατιάς για την επίτευξη της απαραίτητης αυτοδυναμίας από τον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου ο τόπος να κυβερνηθεί με σταθερότητα και να αλλάξει επιτέλους αυτή η αποτυχημένη συνταγή οικονομικής πολιτικής ώστε να βγει η χώρα από το τούνελ της κρίσης.
Όπως επισημαίνει ο «ΤτΚ», η άποψη του πρώην πρωθυπουργού είναι σαφής όταν ερωτάται για την ώρα της κάλπης: «Οσο πιο ισχυρή είναι η Ν.Δ. και όσο πιο ισχυρός ο Αντώνης Σαμαράς τόσο το καλύτερο για τη χώρα».
Ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει επίσης στη θέση του για εκλογές «το συντομότερο δυνατό» για να κυβερνηθεί η χώρα, καθώς υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα όχι μόνο στο ζήτημα της οικονομίας, αλλά και στην εξωτερική μας πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου