Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στα σκαριά. το σχεδιο για την επέμβαση στην Συρία εκπονήθηκε..


20120226-114132.jpgΤο υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ετοίμασε και παρουσίασε στον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα το σχέδιο για την υπεράσπιση των Συρίων εξεγερμένων και του πληθυσμού από τις επιθέσεις του κυβερνητικού στρατού.
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η ισραηλινή ενημερωτική δικτυακή πύλη DEBKAfile, που ειδικεύεται στον τομέα της στρατιωτικής κατασκοπείας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της πύλης, ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα λάβει την οριστική απόφασή του για το συριακό ζήτημα μετά την επιστροφή στην Ουάσιγκτον της υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον από τη συνεδρίαση της ομάδας «Οι Φίλοι της Συρίας», η οποία εγκαινιάζεται 
στις 24 Φεβρουαρίου.
Ο Ομπάμα θέλει πρωτίστως να μάθει, εάν είναι έτοιμες οι αραβικές χώρες να παράσχουν πολιτική και οικονομική υποστήριξη σε πιθανή ένοπλη επέμβαση στη Συρία.
Με τη σειρά του ο βρετανικός ραδιοσταθμός του ΒΒC σημείωσε σήμερα ότι ο θάνατος την Τετάρτη στη συριακή πόλη Χομς της γνωστής Αμερικανίδας δημοσιογράφου Μέρι Κόλβιν, που εργαζόταν για τους Sunday Times, δημιούργησε μια νέα κατάσταση, όπου οι δυτικές πρωτεύουσες δεν μπορούν πλέον να παραμένουν αμέτοχοι στην εξέλιξη των γεγονότων στη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου