Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Απόψε ο Σαμαράς θα γινόταν πρωθυπουργός;;


Όσοι από εμάς έχουμε λίγη μνήμη, θα θυμόμαστε ότι στις 11-11-2011 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Σαμαράς, προκειμένου προφανώς να καθησυχάσει τους ψηφοφόρους του για την συνεννόησή του και την συγκυβέρνηση με τον υπεύθυνο για το κατάντημα της χώρας κ. Παπανδρέου, δήλωσε πως οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν το αργότερο στις 19-2-2012.  Αν αυτή η δήλωση του ήταν αληθινή, τώρα περίπου θα έκλειναν οι κάλπες και θα άρχιζε η καταμέτρηση των ψήφων, για να είχαμε την βούληση του ελληνικού λαού, σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των ντόπιων και διεθνών αρπακτικών που ήρθαν πάνω από το κεφάλι μας.
Φυσικά ο κ. Σαμαράς δεν κράτησε την υπόσχεσή του και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά…. σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ στις 4-12-2011 δήλωνε πως «δεν κοιμάται αγκαλιά με το ημερολόγιο», στέλνοντας το μήνυμα στους Νεοδημοκράτες, ότι θα πρέπει να ξεχάσουν τις εκλογές. Σήμερα 19-2-2012, είναι προφανώς ο ίδιος σε πολύ χειρότερη πολιτική θέση από ότι ήταν τότε και επομένως οι εκλογές μπορούν να περιμένουν κι άλλο, παρά τα όσα λέγονται αφενός για να «τσιμπάνε» οι εύπιστοι ψηφοφόροι και να μην εξεγείρονται, αφετέρου για να κάνει λίγο πίσω και η Γερμανία, η οποία φοβάται μόνο τη βούληση του ελληνικού λαού και κανέναν, μα κανέναν άλλον!!!
Αύριο λοιπόν το πρωϊ φίλοι Νεοδημοκράτες, θα ορκιζόταν πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς. Προς το παρόν και μέχρι τον Οκτώβριο του 2013, βολευτείτε με Παπαδήμο, με Γεωργιάδη, με Βορίδη και άλλες καλές μεταγραφές που θα κάνει ο Πρόεδρος. 
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου