Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Σε ανοιχτή διαδικτυακή διαβούλευση έβγαλε την ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος του ο Πάνος Καμμένος.


Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η συμμετοχή. Δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο εως σήμερα και πραγματικά φαίνεται πως οι πολίτες ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους ενέργειες που παραπέμπουν σε άμεση Δημοκρατία. Θέστε τα δεδομένα σας ή εισάγετε καινούρια εδώ:http://www.facebook.com/pages/Panos-Kammenos/255561140084

Τον λόγο στους πολίτες δίνει ο Πάνος Καμμένος, ζητώντας τους να ορίσουν τις αρχές που θα επιθυμούσαν να περιλαμβάνει η ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος, του οποίου θα είναι επικεφαλής.
Όπως αναφέρει ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρόκειται για ένα κίνημα πολιτών που γεννιέται από  τις στάχτες της μεταπολίτευσης και αντιπροσωπεύει το αύριο.
Στην κορυφή της λίστας των πολιτών για τις αρχές που θα πρέπει να περιλαμβάνει η ιδρυτική διακήρυξη, βρίσκεται η άρση της  βουλευτικής ασυλίας, η απόδοση ευθυνών και δήμευση περιουσιών των υπευθύνων της κρίσης, η σημαία ψηλά, η διαφύλαξη της εθνικής μας κυριαρχία, το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή, αξιοπρεπή εργασία και αξιοπρεπείς μισθούς, η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, καθώς και η ακύρωση του “παράνομου” όπως χαρακτηρίζεται μνημονίου και η προσπάθεια οικοδόμησης μιας νέας Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου