Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ



Ο αντιπρόεδρος χειροδίκησε σε 72χρονο με προβλήματα αναπηρίας στη Βουλιαγμένη

Απίστευτη αλλά επώνυμη καταγγελία-αποκάλυψη χειμερινού κολυμβητή, που συμβαίνει να είναι και γνωστός δημοσιογράφος, αναστατώνει το ΠΑΣΟΚ και επιβαρύνει τη θέση του Θόδωρου Πάγκαλου μέσα στο κυβερνητικό σχήμα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του επί χρόνια στρατιωτικού συντάκτη και αναλυτήΧρήστου Καπούτση, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εν εξάλλω καταστάσει... χτύπησε μέσα στον χώρο της λίμνης της Βουλιαγμένης έναν 72χρονο υπάλληλο με σοβαρά προβλήματα αναπηρίας.

Λίγο νωρίτερα, την ώρα που ο κ. Πάγκαλος απολάμβανε το συνηθισμένο χειμερινό του μπάνιο, λουόμενοι άρχιζαν να τον βρίζουν εν χορώ με «αρχηγό» μια ηλικιωμένη κυρία, η οποία τον καθύβρισε χυδαία με αποτέλεσμα ο Θόδωρος Πάγκαλος να «βράσει» από θυμό, να συγκρατηθεί και να μην απαντήσει εκείνη τη στιγμή αλλά να ξεσπάσει στη συνέχεια -πάντα κατά την επώνυμη καταγγελία- στον πρώτο που συνάντησε κατευθυνόμενος προς την έξοδο της πλαζ: στον ανήμπορο ηλικιωμένο. Ο δημοσιογράφος Χρ. Καπουτσης, ο οποίος από το 1998 καλύπτει το ρεπορτάζ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του επανέλαβε όσα ανήρτησε επώνυμα στις 8/12/2010 στις 5.36 μ.μ. στην προσωπική του ιστοσελίδαchristoskapoutsis.blogspot.com.

Μάλιστα δήλωσε ότι όλα όσα έχει γράψει στο blog του ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αφού «έκανε μπάνιο ως χειμερινός κολυμβητής και ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο συμβάν στη λίμνη της Βουλιαγμένης».

Διαβάστε την καταγγελία-αποκάλυψη του δημοσιογράφου την οποία ανήρτησε στην ιστοσελίδα του, χωρίς εμείς να αφαιρέσουμε ή να προσθέσουμε τίποτα:

Η καταγγελία

«Στη λίμνη της Βουλιαγμένης κάποιοι από τους λουόμενους μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου του επιτέθηκαν φραστικά, με χυδαίες εκφράσεις, όπως "γουρούνι", "μαλ..." και άλλες χυδαιότητες. Η ώρα ήταν 14.45 και τον ρωτούσαν γιατί είναι εκεί, για μπάνιο στη λίμνη, και όχι στο γραφείο του εργαζόμενος, όπως θα έπρεπε κατά τη γνώμη των λουομένων.

Μάλιστα στις ύβρεις πρωτοστατούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα που, όπως μάθαμε, απολαμβάνει τη μεγάλη σύνταξη του μακαρίτη και τα ενοίκια από 15 διαμερίσματα.

Ο Θ. Πάγκαλος δεν αντέδρασε και αποχώρησε από τη λίμνη. Ζήτησε όμως τον διευθυντή και επειδή αυτός απουσίαζε, σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε ΧΕΙΡΟΔΙΚΩΝΤΑΣ στον πρώτο υπάλληλο που βρήκε μπροστά του, έναν άνθρωπο 72 ετών με σοβαρά προβλήματα υγείας (αναπηρία).

Ο αντιπρόεδρος ζητούσε ευθύνες από τον υπάλληλο, διότι επέτρεψε στην κυρία να μπει στη λίμνη!

Και η απάντηση του υπαλλήλου ήταν "διότι πλήρωσε εισιτήριο"...».


Η «δημοκρατία» επικοινώνησε με το γραφείο του κ. Πάγκαλου από το οποίο ο κ. Πέγκας περιορίστηκε να μας απαντήσει ότι «δεν γνωρίζει το θέμα»...

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ)
(Σ.Λ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου